Με ανακοίνωσή της Διοίκησης, το Μεσολόγγι 2008 γνωστοποιεί την αλλαγή ονομασίας της ομάδας, που πλέον θα ονομάζεται ΑΕΚ Μεσολογγίου. Όσο κι αν διαφαίνεται φίλαθλος “χρωματισμός” και προτίμηση, είναι γεγονός ότι με τη νέα ονομασία αυξάνεται το κύρος του συλλόγου, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια.

 

Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Καρακώστας και το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώνουν την απόφασή τους για αλλαγή ονομασίας της ομάδας.

Με αίσθημα ευθύνης και υπερηφάνειας για τα επιτεύγματά μας, αλλάζουμε την ονομασία του Μεσολόγγι 2008 σε όνομα που έχει την δική του μεγάλη ιστορία στο ελληνικό αθλητισμό σε Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου. Λαμβάνοντας υπ’όψιν την προοπτική, τη συνέχεια και το μέλλον που ονειρευόμαστε να έχει η ομάδα μας αλλάζουμε την ονομασία της και προσδοκούμε σε ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε να ζητήσουμε την έμπρακτη στήριξη των επιχειρηματιών, του φίλαθλου κόσμου, και των φορέων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο. Μέλημά μας είναι η στελέχωση της νέας διοίκησης της ομάδας με υγιείς παράγοντες που αγαπούν την περιοχή μας και το ποδόσφαιρο.

Απώτερος σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την Ιερά πόλη του Μεσολογγίου και την Αιτωλοακαρνανία σε όλη την Ελλάδα ακόμη καλύτερα.

Μια πόλη... Μια περιοχή... Ένας Νομός... Μια οικογένεια.... Μια ομάδα.... Μια παρέα!!!!!!!

Εκ της Διοικήσεως