Το Δ.Σ. του Μεσολόγγι 2008  ευχαριστεί δημόσια, ειλικρινά και θερμά τον χορηγό της ομάδος μας για την ευγενή χορηγία υψηλής ποιότητας και προέλευσης σέτ προπόνησης  για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου μας.

 

 

Η ευγενής χειρονομία τους αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακόμα και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας το πνεύμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης εξακολουθεί σε ορισμένους ανθρώπoυς να παραμένει άσβεστο και ενεργό.

Τα θερμά μας ευχαριστήρια λοιπόν για μια ακόμα φορά στο ΄΄Πρακτορείο ΟΠΑΠ΄΄ της Σοφίας Τσαρούχη και του Γεράσιμου Τσιμπερλένιου [Χαρ.Τρικούπη 1 -Μεσολόγγι]

...και ευχόμαστε το παράδειγμά τους να βρει ακόμα περισσότερους μιμητές έτσι ώστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερες νέες στο χώρο του αθλητισμού.

το Δ.Σ. του Μεσολόγγι 2008

 

Οι ιδιοκτήτες του Πρακτορείου ΟΠΑΠ  Σοφία Τσαρούχη και Γεράσιμος Τσιμπερλένιος δήλωσαν σχετικά: «Για άλλη μια χρονιά υποστηρίζουμε την καλή δουλειά που γίνεται στο Μεσολόγγι 2008  και ευχόμαστε, και με την μικρή δική μας συνδρομή, η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει»

 

Το Μεσολόγγι 2008 έχει έρθει σε επαφή και με άλλους γνωστούς επιχειρηματίες της περιοχής μας και σε λίγες ημέρες αφού απομένουν λεπτομέρειες  για να έχουμε τις ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τις χορηγίες και του υπόλοιπου αθλητικού υλικού της ομάδας μας.
 

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr