«Σάρωσε»  για μια ακόμη φορά τα μετάλλια ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο Πανελλήνιο  πρωτάθλημα taekwondo νέων ανδρών και νέων γυναικών. Ο σύλλογος με προπονητή το Νίκο Κακαρέλη συμμετείχε με 6 αθλητές και  κατάκτησε 4 μετάλλια: 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα. Οι αθλητές κατάφεραν να πάρουν την μοριοδότηση για τα πανεπιστήμια και ταυτόχρονα ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής της χρονιάς, Χριστόφορος  Καλλιφώνης μπήκε ξανά στην  Εθνική ομάδα.

Οι αθλητές του «ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ» πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας άψογη συνεργασία με τον δάσκαλο τους,  και κατάφεραν να βρεθούν τέσσερις από αυτούς  στο βάθρο, φέρνοντας παράλληλα τον σύλλογο στην 4η θέση της γενικής κατάταξης. Ο κορυφαίος Αγρινιώτικος σύλλογος κατάφερε να μας κάνει για μια ακόμα φορά υπερήφανους με τις επιτυχίες τους , αφού είναι και ο μοναδικός σύλλογος μαχητικών αθλημάτων με αθλητές στις Εθνικές ομάδες.

 

Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια είναι:

  1.     Ο Καλλίφωνης Χριστοφόρος, χρυσό μετάλλιο μετά από τέσσερις  αγώνες  στην Ολυμπιακή Κατηγορία -80 κιλών κι έγινε  ο μοναδικός αθλητής του αθλήματος που μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να μπει σε τρεις  Εθνικές ομάδες, κατακτώντας  το χρυσό μετάλλιο  σε όλες τις ηλικίες και παραμένοντας  αήττητος σε όλα τα Πανελλήνια  πρωταθλήματα.

 

  1.     Δημητρακόπουλος Αθανάσιος,  ασημένιο μετάλλιο στα +87 κιλά μετά από τρεις αγώνες κι ένα νοκ - άουτ,  κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

 

  1.     Ο Γιαμαλάκης Νικόλαος,  χάλκινο μετάλλιο μετά από δύο  αγώνες στα -87 κιλα όπου ηττήθηκε στον ημιτελικό με  ισοπαλία στον χρυσό πόντο από τον μεγαλύτερο του και περσινό πρωταθλητή Ευρώπης, ύστερα  από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

 

  1.     Η Γιαμαλακη Ελένη,  χάλκινο μετάλλιο μετά από δύο αγώνες καθώς  ηττήθηκε από μια πολύ καλή αθλήτρια στα +73 κιλά.

 

Την 5η θέση κατέκτησαν οι αθλητές Μανωλόπουλος Δημήτρης και Τσάμη Κωνσταντίνα.

 

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή τους Κακαρέλη Νικόλαο  για τις διακρίσεις τους και εύχεται στον Καλλιφώνη και τον δάσκαλό του καλή επιτυχία στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.