Ο προπονητής της ομάδας Χάντμπολ του Παναιτωλικού, που από την Κυριακή το βράδυ  βρίσκεται ήδη στην Α1 Εθνική, ο Γιώργος Ραμμόπουλος, με ανάρτησή του στο facebookουσιαστικά κάνει την δική του τοποθέτηση  για την μεγάλη επιτυχία. Πέρα από τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην άνοδο και στην τριετή προσπάθεια, με ρεαλιστικό τρόπο αναφέρει πως οι δυσκολίες θα είναι πιο μεγάλες στη συνέχεια…

 

Το κείμενο του Γιώργου  Ραμμόπουλου

 

«‘Όταν πριν από 3 χρόνια ανέλαβα την ομάδα χάντμπολ του Παναιτωλικού, πίστεψα εξ αρχής πως κάτι πολύ καλό μπορεί να έρθει ως αποτέλεσμα.

Οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες ήταν μεγάλες, όμως η πίστη για την τελική δικαίωση ήρθε χτες με τον πιο δραματικό και εν τέλει λυτρωτικό τρόπο.

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τις αθλήτριές μου, που από την αρχή πίστεψαν στο στόχο μας, αγωνίστηκαν σκληρά και πέτυχαν την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία, δείχνοντας προσήλωση ,αυταπάρνηση και ομαδικό πνεύμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο βοηθό μου Κώστα Καλιακμάνη, που στάθηκε δίπλα μου δημιουργώντας ένα αδιάσπαστο προπονητικό τιμ,που λειτούργησε ως μία οντότητα. Το φυσιοθεραπευτή Κώστα Καλφούντζο ,που παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στο κομμάτι της αποθεραπείας και αντιμετώπισης τραυματισμών.

Ευχαριστώ το Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και στην ομάδα, ιδιαίτερα τον πρόεδρο Παναγώτη Στεργίου, που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε μένα και στο πρότζεκτ που του παρουσίασα. Ευχαριστώ τους χορηγούς μας, τους φίλους μου και ανθρώπους του χάντμπολ από το Αγρίνιο και από όλη την Ελλάδα,την οικογένειά μου για τη βοήθειά και τη στήριξή τους στη διάρκεια αυτής της τριετίας.

Το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Τα δύσκολα είναι μπροστά. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε χτες. Ευχαριστώ και πάλι και ξανά συγχαρητήρια σε όλους!».

 

Ακολουθεί το video με στιγμές των πανηγυρισμών αμέσως μετά την επίτευξη της ανόδου