Χαρακτήρισε τη Ναυπακτία ευλογημένο τόπο στο ραδιοφωνικό κοινό της Θεσσαλονίκης, με την ιδιότητα (και) του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου.

 

Η γοητεία και η φιλοξενία της Ναυπάκτου αποτελούν γνωστά χαρακτηριστικά, ιδιαίτερα για όσους την έχουν επισκεφθεί. Η πόλη βρίσκεται σχετικά μακριά από την Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, ωστόσο – εν μέσω ΔΕΘ - ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Αμανατίδης άδραξε την ευκαιρία να διαφημίσει την περιοχή στο κοινό της Βορείου Ελλάδος, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος πλέον.

Ο πρώην διεθνής, αλλά και παίκτης του Ολυμπιακού, φιλοξενήθηκε το περασμένο Σάββατο στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 για να εκθέσει τις εκτιμήσεις του πριν το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, αλλά και πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης.


Παράλληλα ρωτήθηκε και για την υποψηφιότητά του στη Ναύπακτο, φανερώνοντας το μεγάλο του πάθος για την περιοχή. Εξήγησε με πολύ ανθρώπινο τρόπο τι τον συνδέει τόσο συναισθηματικά με τη Ναύπακτο, τις παιδικές του μνήμες από εκεί και την έντονη διάθεσή του να προσφέρει...

 

Μπορείτε να ακούσετε όσα είπε ο Γιώργος Αμανατίδης για τη Ναύπακτο μετά το 11:30 του video που ακολουθεί, έως το 18:50.