Μια ακόμη ξεχωριστή υποψηφιότητα στον Συνδυασμό «Αγρίνιο Πάμε Ψηλά» του Κώστα Πιστιόλα. Πρόκειται για την Μαριάνα Τσίντζου, πρόσωπο με επιστημονική κατάρτιση, με πολυσχιδή επαγγελματική πορεία και κοινωνικές ευαισθησίες.

 

Η κ. Τσίντζου αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως έχει ως στόχο “την εφαρμογή πολιτικών για τη στήριξη των ευάλωτων και των ευπαθών ομάδων της πόλης μας, των νέων για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών για ανάπτυξη και έκφραση, την προστασία του φυσικού κάλλους της περιοχής μας, την υγεία, την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση, τον πολιτισμό, την εξωστρέφεια του δήμου μας, τις επενδύσεις και την καινοτομία σε εμβληματικές παρεμβάσεις σύμφωνα με διεθνή πρότυπα σεβόμενοι ταυτόχρονα το χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας”.

 

Το βιογραφικό και το “μήνυμα” από την Μαριάνα Τσίντζου

 

Ονομάζομαι Μαριάνα Τσίντζου (Ροζίκ). Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο του Αγρινίου.

Είμαι πτυχιούχος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχω εργαστεί στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Παστέρ σε θέματα Βιοχημείας, ενώ επιπλέον, έχω παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια σχετικά με τη Νοηματική Γλώσσα, τη συμβουλευτική, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την Ειδική Αγωγή.

Έχω υπηρετήσει ως εκπαιδευτικός για περισσότερο από μία δεκαετία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή.

Σήμερα εργάζομαι ως καθηγήτρια Βιολογίας στο Εσπερινό Γυμνάσιο - Λύκειο Αγρινίου.

Έχω σπουδάσει σε Ωδείο κλασικό βιολί και το σύστημα μουσικής Καρλ Όρφ.

Είμαι ενεργό μέλος σε συλλόγους νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων, ΑΜΕΑ, εκπαιδευτικών, καθώς και επιστημονικών σχετικά με την υγεία και το περιβάλλον θεμάτων.

Πιστεύω ότι όλοι αξίζουμε ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στις αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή μας. Έχω μάθει να παλεύω καθημερινά και να κερδίζω μικρές και μεγαλύτερες μάχες. Οι μάχες και οι νίκες αυτές με εξόπλισαν με πείσμα και δύναμη όπου η προσφορά προς το συνάνθρωπο και η μετάδοση γνώσεων από τη συσσωρευμένη εμπειρία θα μπορούσαν να αποτελέσουν επένδυση για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για όλους.

Αγαπώ βαθιά την πόλη μας γιατί εδώ ως παιδί έχτισα τα όνειρά μου. Γιατί εδώ έζησαν οι γονείς μας και μεγαλώνουν οι νέες γενιές. Σήμερα τα όνειρά μου έχουν ως πρωταγωνιστές τους πολίτες του Αγρινίου.

Θα είναι τιμή μου να σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου συμμετέχοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Πιστιόλα «Αγρίνιο Πάμε Ψηλά» στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η εκλογή μου στο δημοτικό συμβούλιο έχει ως στόχο την εφαρμογή πολιτικών για τη στήριξη των ευάλωτων και των ευπαθών ομάδων της πόλης μας, των νέων για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών για ανάπτυξη και έκφραση, την προστασία του φυσικού κάλλους της περιοχής μας, την υγεία, την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση, τον πολιτισμό, την εξωστρέφεια του δήμου μας, τις επενδύσεις και την καινοτομία σε εμβληματικές παρεμβάσεις σύμφωνα με διεθνή πρότυπα σεβόμενοι ταυτόχρονα το χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να παλέψω από θέση ευθύνης στο δημοτικό συμβούλιο και να διασφαλίσω πως κανένας δημότης δε θα μείνει πίσω και πως η φωνή των όλων των συμπολιτών μας ανεξαιρέτως θα εκπροσωπηθεί επάξια. Πως θα εργαστούμε άοκνα για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, να αναβαθμίσουμε την κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης μας και να πάμε όλοι μαζί το Αγρίνιο ψηλά εκεί που του αξίζει, με ενότητα και αισιοδοξία.

www.marianatsintzou.gr

www.facebook.com/marianatsintzou