Προσχώρησε στον Συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη

 

Κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση της Αυτοδιοίκησης ο Μάκης Μπελεβώνης ήταν υποψήφιος στον Δήμο Αγρινίου με τον Συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά και αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο.

 

Σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ανακοίνωσε την συνεργασία με το Μάκη Μπελεβώνη. Πρόκειται για μια αλλαγή παραταξιακού “στρατοπέδου”, εκ μέρους του δημοφιλούς τεχνικού διευθυντή του Παναιτωλικού και Δημοτικού Συμβούλου Αγρινίου.

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης ανέφερε με ανάρτησή του στα social media:

 

Ο Μάκης Μπελεβώνης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Τεχνικός Διευθυντής στον Παναιτωλικό, άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό και υπηρετεί τον τόπο του από διάφορες θέσεις, με το ίδιο πάντα αγωνιστικό πάθος που τον διέκρινε και ως ποδοσφαιριστή.
Ο Μάκης βρίσκεται κοντά μας και θα στηρίξει την προσπάθειά μας για μία Δυτική Ελλάδα που θα πάει «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», από τη θέση που ξέρει καλύτερα από τον καθένα: Συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Η έκφραση της ενότητας όλων για μία καλύτερη Αιτωλοακαρνανία, βρίσκει το πιο κατάλληλο πρόσωπο!