Στην προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης που γίνεται στον Παναγρινιακό, αποκτήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές ως δανεικοί. Ο αμυντικός Βασίλης Σκιαδάς και ο επιθετικός Νίκος Κατσής.

 

Εστιατόριο ΑΣΤΡΟ για σπιτικά φαγητά

Ο 20χρονος φορ, Νίκος Κατσής (αριστερά στην φωτο) προέρχεται από την Παναχαϊκή, η οποία τον απέκτησε πρόσφατα από τον Θεσπρωτό. Είναι 20 χρονών (γεννημένος 8/11/2001) και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Θεσπρωτού, ενώ έχει παίξει και στον Άγιο Ιερόθεο (Γ΄ Εθνική).

 

Ο αμυντικός Βασίλης Σκιαδάς, επαγγελματίας στον Παναιτωλικό, επιστρέφει σε γνώριμα αποδυτήρια, καθώς έχει δοθεί ξανά ως δανεικός στον Παναγρινιακό (φωτο κάτω).

 

 

Οι επίσημες ανακοινώσεις

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Σκιαδά με τη μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικό.

Ο Βασίλης Σκιαδάς είναι γεννημένος στις 25 Ιουνίου 2002 και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής και την πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού, ενώ αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

 

.................

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκου Κατσή με τη μορφή δανεισμού από την Παναχαϊκή. Ο νεαρός επιθετικός είναι γεννημένος το 2001. Πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Θεσπρωτού μέχρι και το πέρας της σεζόν. Ευχαριστούμε την ομάδα της Παναχαϊκής για τη συνεργασία.