Γνωστές οι αντιπαραθέσεις διοικούντων του Παναγρινιακού με τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ, Τάκη Παπαχρήστο, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον πρόεδρο της Ένωσης για την συμβολή του στην προσπάθεια να συμμετάσχει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Γεγονός που φανερώνει ότι και ο Τάκης Παπαχρήστος παρέβλεψε τις αντιπαραθέσεις και προέταξε το όφελος του τοπικού ποδοσφαίρου.

 

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

Στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά η ομάδα μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας Τάκη Παπαχρήστο για τη συμβολή του στην προώθηση του αιτήματος της ομάδας μας να βρεθεί σε Εθνική κατηγορία. Στις συζητήσεις που κάναμε παραθέσαμε στον Πρόεδρο της Ένωσής μας τα δεδομένα που υπήρχαν και όλο αυτό το διάστημα προωθήθηκαν οι προτάσεις μας στα συμβούλια της ΕΠΟ μέσω του Τάκη Παπαχρήστου, ο οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ.
Ο Πρόεδρος δούλεψε για το καλό του τοπικού μας ποδοσφαίρου και η Ένωσή μας θα εκπροσωπηθεί τη νέα χρονιά στη Γ΄ Εθνική με τέσσερις ομάδες.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ