Ως γνωστόν το ποδόσφαιρο επεκτείνεται πέρα από το τετράγωνο Καλύβια – Μυρτιά- Φραγκουλέικα – Όχθια, αλλά αυτό δεν είναι κατανοητό απ’ όλους. Παρακολουθούμε δημοσιεύεις επί δημοσιεύσεων, που αναφέρονται με εκστασιασμό (σχεδόν με οργασμό) στο γεγονός ότι ο Παναιτωλικός καθάρισε τα αποδυτήρια που χρησιμοποίησε στην Τούμπα, σα να μην έχει ξανασυμβεί ποτέ αυτό. Μόνο που το διαδίκτυο φέρνει τις αναρτήσεις  και πέρα από αυτό το τετράγωνο ( Καλύβια – Μυρτιά- Φραγκουλέικα – Όχθια) προκαλώντας αρκετό γέλιο για την άγνοια...

Κατ’ αρχήν μια ομάδα που έκανε σχετικά πρόσφατα κάτι τέτοιο ήταν η Αλβανική Φλαμουτάρι, σε φιλικό που έδωσε στην Καλαμαριά πριν δύο χρόνια (μπορείτε να δείτε εδώ). Στην συνέχεια το μιμήθηκε ο Απόλλων Πόντου σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος (μπορείτε να δείτε εδώ) κι ακολούθησαν κι άλλες ομάδες, όπως π.χ. ο ΟΦΗ (μπορείτε να δείτε εδώ).

Άρα είναι αστείο να παρουσιάζεται ως πρωτοπορία του Παναιτωλικού, εκτός αν θεωρούν ως πρωτοτυπία ότι εκτός από τα αποδυτήρια καθάρισε και τη... μπουγάδα!!!