Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από την στιγμή που έγινε η ανάρτηση  για τα γεγονότα της πλατείας Χατζοπούλου και αγανακτισμένοι αυτόπτες μάρτυρες βρήκαν τον τρόπο να επικοινωνήσουν με το SportAit.gr δίνοντας πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτές δύο ρομά επιτέθηκαν σε άνθρωπο (εταιρείας security)  που είχε αναλάβει την φύλαξη χώρου εστίασης κι άτομο από άλλο κατάστημα, που διαθέτει  την σωματική διάπλαση  και την γνώση στις πολεμικές τέχνες τον προστάτεψε,  απωθώντας τους ταραξίες.

Εν συνεχεία κατέφτασε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας  BMV με πέντε ακόμα ρομά, οι οποίοι με ρόπαλα και καδρόνια επιτέθηκαν στον άνθρωπο της εταιρείας security, μαζί με τους δύο προηγούμενους.  Πρόσωπο  που μπορούσε να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, λόγω της σωματικής και τεχνικής του ικανότητας στην πάλη, έσπευσε προς υπεράσπιση του ενός που δέχονταν την επίθεση των επτά, κάποιοι εκ των οποίων  κατέφυγαν στο… Νοσοκομείο.

Όπως μας αναφέρθηκε -για άλλη μια φορά- πρόκειται για φαινόμενο που προκαλεί αγανάκτηση λόγω της απουσίας ένστολων και της αναγκαιότητας να αναλαμβάνουν τρίτοι την προστασία της δημόσιας τάξης και των αθώων πολιτών που διεκπεραιώνουν την εργασία τους.