Φαντάζομαι οι περισσότεροι έχετε δει στο facebook την συγκεκριμένη φωτογραφία, κατασκευασμένη από Ρώσους καλλιτέχνες, στην οποία αντικρίζεις ένα χαμογελαστό κορίτσι όταν την κοιτάξεις με μισόκλειστα μάτια. Με την ίδια, περίπου, τεχνοτροπία καταρτίστηκαν και οι Όμιλοι της Β΄ Κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας. Ζωγραφιά με τα... ούλα της, και κόντρα στον εγχώριο Ιβάν.

 

Του Γιώργου Παπαϊωάννου

 

Αν μάλιστα κλείσεις τα μάτια εντελώς, στην πορεία των πρωταθλημάτων θα δεις και τις πιο δίκαιες διαιτησίες του πλανήτη. Θέλοντας να σοβαρευθούμε, όσο βέβαια το επιτρέπει η καλλιτεχνική φλέβα της Επιτροπής της Ένωσης που εκπόνησε τους Ομίλους της Β΄ ΕΠΣΝΑ, το θέμα δεν είναι καθόλου αμελητέο. Όταν καταστρατηγούνται δεδομένα που μπορούν να καταλάβουν από ένα πεντάχρονο παιδάκι μέχρι μια αιωνόβια γιαγιά που δεν πήγε ποτέ σχολείο, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: άντε να βρεις το δίκιο σου στα εις βάρος σου φαλτσοσφυρίγματα. Σφαγές στο γόνατο θα έρθουν.

 

ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ
ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΔΗΛΑΔΗ;;;

 

Αν υπάρχει ένας λόγος ώστε να αποφασίσουν την απόσυρσή τους απ’ τα πρωταθλήματα οι ομάδες που έγιναν μπαλάκι του                πιγκ-πογκ δεν είναι το μέγεθος των αποστάσεων που θα διανύουν, μα το XXL μαρκούτσι που τις περιμένει. Όταν αγνοείς επιδεικτικά πως η Μεγάλη Χώρα και το Ελαιόφυτο βρίσκονται, γεωγραφικά και οδικά, πολύ πιο κοντά στο Αγρίνιο και τις υπόλοιπες ομάδες του δεύτερου Ομίλου, σε σχέση με τα Όχθια και την Κυψέλη – την πάλαι ποτέ Σφήνα που ως ονομασία αποκτά και σήμερα συμβολική έννοια- τι θα σε σταματήσει;;; Για το Μακρυνειακό δεν θα αναφερθώ, διότι δεν βλέπω κάποια χοντρή παρατυπία. Δεν βλέπω τον τρόπο να βρεθεί και φέτος στον δεύτερο Όμιλο, εκτός αν πάρει την θέση της Γαβαλούς που δεν θεωρώ πως είναι πιο δίκαιο.

 

Το δε θράσος να επιχειρήσουν να περάσουν μια τέτοια κατανομή ομάδων δείχνει την εντύπωση του τσιφλικά που τους έχει κυριεύσει. Κι αυτό σε ένα κανονικό ποδόσφαιρο, με κανονικές ομάδες, θα ήταν λόγος μαζικής αντίδρασης. Όπως του Αστέρα Αγρινίου...