ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ τα ανοιχτά μέτωπα. Και μπερδεμένα τα πράγματα, συνάμα. Μεταγραφές πάντως γίνονται, παράπονο δεν έχουμε. Κάπου διάβασα ότι το ρόστερ έφτασε τους τριάντα τέσσερις παίκτες και τρέμετε Μαρινάκη - Σαββίδη που θα γεμίσει την αγορά δανεικούς ο every day stronger. Θα ξεχειλίζουν οι λίγκες παναιτωλικάκια. Από Έρικσον μέχρι Κόκκορη έχει το μενού, ακόμα και (ξανά)Μανά, στον φετινό μεταγραφικό οργασμό.

 

Του Γιώργου Παπαϊωάννου

 

ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ θολό τοπίο και στα Διαρκείας καρμπόν οι περσινές τιμές έτσι για το γούρι. Με τόσο λαό στο γήπεδο, όπως την περασμένη σεζόν, δεν το ρισκάρεις να αλλάξεις ούτε ένα κόμμα από τα περσινά. Και για τα τηλεοπτικά... έχει ο Βασιλειάδης. Μα για να έχει δεν μπορούμε να χαριεντιζόμαστε με  τους λάθος τοπικούς άρχοντες...

 

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ στο πάρκο ξεκίνησαν σαν ατραξιόν μήπως συγκινηθούν οι γηραιότεροι - των 80 plus - μα ακόμα κι αν συγκινηθούν τίποτα δεν εξασφαλίζει ότι θα καταφέρουν να πάνε στο γήπεδο. Με το Αλτσχάιμερ να θερίζει πιο πιθανά είναι τα μαζικά Silver Alert. Σα να το βλέπω μπροστά μου. “Εξαφάνιση ηλικιωμένου. Ξεκίνησε να επισκεφθεί τον Τίτορμο στο Παναιτωλικό όρος και αγνοείται από το πρωί της Κυριακής. Φοράει σκούρο μπλε τεριλέν παντελόνι, μαύρο σκαρπίνι και κίτρινη φανέλα του Παναιτωλικού που στην πλάτη αναγράφει Ρουμπουλάκου”.

 

 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΠ’ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΔΕΞΙΑ

 

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΚΟ δεν ευδοκίμησε δεόντως κι ας όψεται ο Ανδρέας με τις ρεκλάμες του. Κάπου εκεί γύρισε το μπιφτέκι, ελέω και υπουργού, κι αναμένουμε τα οφέλη. Κίνηση Μπίνγκο. Διότι έτσι κι αλλιώς οι αναντάμ παπαντάμ δεξιοί δεν πορώνονται και πολύ με τα γήπεδα. Αποδεδειγμένο. Άρα τσάμπα η στήριξη τόσα χρόνια. Ενώ οι νοσταλγοί του πράσινου ήλιου δεν έχουν πλέον αποκούμπι και παραθέτω μια πρόταση: εάν ρίξουν και λίγο πρασινάκι να χαρίζει, στο γιακαδάκι της φανέλας, θα τρέξουν σαν τρελά στο γήπεδο και τα Φωφάκια και τα Γιωργάκια. Κι όσο για τα τηλεοπτικά θα ρεύσει το χρήμα εάν αποτολμήσουν μια ηχηρή αβάντα στον ραβίνο. Θάρρος θέλει η πουπανιά.

 

Η ΦΕΤΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ είναι μια άλλη ιστορία. Ειδικά το συγκινητικό μήνυμα της LIGA SPORT, με το οποίο θα δάκρυζε και ο Γάλλος. Τέτοια καψούρα με τον Παναιτωλικό ούτε οι 80 plus που ξαμολήθηκαν στις πηγές του Ευήνου να βρουν τον Τίτορμο. Ειδικά το σλόγκαν “ZEUS ΝΤΥΝΕΙ ΘΕΟΥΣ” προβλέπω θα γίνει viral στο facebook από τις πιτσιρίκες...

ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ δει τι χαμός γίνεται όταν μια πιτσιρίκα ανεβάσει φωτογραφία στο facebook. Οι φίλες της σεληνιάζονται. Το πρώτο σχόλιο γραφει “Πανέμορφη”. Η πιτσιρίκα της φωτογραφίας απαντά “Κοίτα ποια μιλάει”. Όμως η φίλη επιμένει “Είσαι θεά”. Κι έρχεται η ανταπάντηση “Τι να πούμε εμείς για σένα μωρή θεάρα?”. Κάπου εκεί ο διάλογος σταματάει, γιατί το έχουν τερματίσει. Μέχρι τώρα αυτό. Από δω και μπρος θα υπάρχει μια ακόμα ατάκα: “Μιλάς εσύ που σε ντύνει η ZEUS?”.