Δημοσιεύματα για την προτίμηση σε Αιτωλοακαρνάνα προπονητή από ομάδα της Πάτρας υπάρχουν αυτές τις ημέρες στην Αχαΐα, τόσο από εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, όσο κι από ιστοσελίδες.

Πρόκειται για τον Γιώργο Καρελάκη, ο οποίος μέσω της δουλειάς του τα τελευταία χρόνια έχει κτίσει πολύ καλό όνομα, όπου κι αν εργάστηκε ως τεχνικός. Πέρα από τα δημοσιεύματα στην Πάτρα είναι γνωστό πως επιπλέον βρίσκεται σε επαφές με αξιόπιστες ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας, της Πρέβεζας και της Λευκάδας.

Πάντως το palo.gr και το pelop.gr αναφέρουν ότι ο Ατρόμητος Πατρών κινείται για συμφωνία μαζί του: “Μία λύση που κανείς δεν περίμενε και μάλλον πρόκειται για μεγάλη έκπληξη πάει ο Ατρόμητος Πατρών, όσον αφορά το θέμα του προπονητή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιος για τον πάγκο των «πορτοκαλί» είναι ο Γιώργος Καρελάκης. Πρόκειται για έναν προπονητή που κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία και έχει εργαστεί επίσης, στο Νυδρί, στον ΑΟ Πλαγιάς, στον Αχελώο Αγγελοκάστρου, στον ΑΟ Κανδήλας, και στον ΑΟ Σάμης. Τελευταίος σταθμός ήταν η ΑΕ Φοίνικας Μυτιληνιών στη Σάμο. Επίσης, ήταν για πολλά χρόνια συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη, όταν ο τελευταίος εργαζόταν σε μικρότερες κατηγορίες”.