ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ακούγονται πολλά κι απίθανα, υποκινούμενα από συγκεκριμένη πηγή, όσον αφορά την αρχική απόφαση της Nova να μην συμπεριλάβει στο πελατολόγιό της τον Παναιτωλικό για το επόμενο πρωτάθλημα. Και πάει το κλάμα “σύννεφο”. Γιατί όμως; Που το παράδοξο;

 

Του Γιώργου Παπαϊωάννου

 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ μιλάνε, για μικρομεσαίες ομάδες που είναι ευνοούμενες των “μεγάλων”, άρα και της Nova, μιλάνε. Μα κανείς δεν σκέφτεται το αυτονόητο, ή τουλάχιστον δεν το αναφέρει δημοσίως. Εγώ, τουλάχιστον, δεν το έχω ακούσει.

 

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. Και ο πιο αδαής μπορεί να αντιληφθεί ότι τα χρήματα που έδινε η Nova ήταν “τρελά” σε σχέση με τη αξία του προϊόντος που λέγεται πρωτάθλημα Super League. Όταν λοιπόν το συνδρομητικό κανάλι έφτασε σε οικονομικό πρόβλημα λόγω του απαξιωμένου αυτού πρωταθλήματος, ζήτησε αναπροσαρμογή της συμφωνίας. Και τι έγινε τότε; Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού έβγαινε στα ραδιόφωνα και μιλούσε για εκβιασμό  της Nova.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ήταν από τους πιο σκληροπυρηνικούς στο να μην γίνει καμιά υποχώρηση σ’ αυτά που ζητούσε το κανάλι. Για μπείτε, λοιπόν, στη θέση των ανθρώπων της Nova κι απαντήστε στον εαυτό σας: θα συνεχίζατε να θέλετε για πελάτη κάποιον αδιάλλακτο και μη συνεργάσιμο;

 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έγινε ανεπιθύμητος πελάτης για το συνδρομητικό κανάλι και σίγουρα η Nova συνυπολόγισε κέρδη και χασούρες από τυχόν αποκλεισμό του Παναιτωλικού. Για μπίσνες μιλάμε και για χρήμα. Κι ίσως αυτός ο λόγος να γίνει στο μέλλον η αιτία ν’ αλλάξει την στάση της, εφόσον κι ο Παναιτωλικός δεχθεί την όποια τυχόν εξευτελιστική προσφορά.

 

Η ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ αιτία, πάντως, είναι η άστοχη στάση της ΠΑΕ και ο παλικαρισμός της. Όλα τα υπόλοιπα, που λέγονται, πιάνουν τόπο από τη γέφυρα του Αχελώου μέχρι το Χρυσοβέργι και την Ποταμούλα.