Χθες η εκπομπή «Δίκη στον Σκάι» παρουσίασε με εικόνα ένα sms του προπονητή του Αιγινιακού, Κώστα Νικολαΐδη, προς μητέρα ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως δεν θα χρησιμοποιήσει το γιο της, καθώς το ματς είναι «άσος με no goal» και φοβάται μήπως το βάλει κάποιος. Αυτή η “βόμβα”, σε ένα ποδόσφαιρο που μαστίζεται από προκαθορισμένα αποτελέσματα, για πολλά ΜΜΕ θεωρήθηκε ανάξια αναφοράς. Εκτός κι αν αυτά τα ΜΜΕ συντάσσονται με το στήσιμο αγώνων και “θάβουν” οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει στην μείωση τέτοιων φαινομένων.

Είτε αποδέχεται κανείς την συγκεκριμένη εκπομπή, είτε όχι, το στοιχείο είναι αδιαμφισβήτητο κι επιπλέον το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά η μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Το μήνυμα εστάλη 51 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Λεβαδειακού – Αιγινιακού (5-0) και διαβάζοντάς το κανείς καταλαβαίνει ότι πολλά αποφασίζονται την τελευταία στιγμή. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ SPORTAIT.GR ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ, αναφέροντας – εάν θυμάστε- πως μετά την υπόθεση του 2011 όσοι θέλουν να στήσουν αγώνα πληροφορούν τους πρωταγωνιστές λίγη ώρα πριν την έναρξή του, ώστε να μην διαρρεύσει το προκαθορισμένο αποτέλεσμα και παιχθούν μεγάλα ποσά στο Στοίχημα, κάτι που θα καταστήσει ύποπτο τα ματς.

Πάντως στην υπόθεση αυτή ο προπονητής προφανώς έχει μάθει τελευταίος τι πρόκειται να γίνει κι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα κάνουν όχι μόνο η Δικαιοσύνη, αλλά κυρίως οι ποδοσφαιρικοί φορείς. Διότι είναι σίγουρο πως όλα αυτά – εφόσον ισχύουν- δεν τα προκαθόρισε ο προπονητής μα πιθανότατα άνθρωπος της Διοίκησης, τον οποίο αποκαλεί “τρελό”.

 

Οι έντιμοι της... εξυγειαντικής ΕΠΟ και ο... αδέκαστος Λεουτσάκος της Football League πως δέχονται μια τέτοια ομάδα;;;;

Γιατί δεν κινούνται -σήμερα κιόλας – οι διαδικασίες για να υπάρξει άμεσο πόρισμα κι αποφάσεις;;;

Τι πιο τρανταχτό μπορεί να βρεθεί;;;

Φοβούνται κάτι;;;