Τελικά η επιμονή των τριών ομάδων, Φλόγας Παλαιομάνινας, ΠΑΟ Αγρινίου, Χ. Αστέρα Παντάνασσας, ώστε να ερευνηθεί η καταγγελία    του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Ν. Α., Γιώργου Λαγούδη, περί οικονομικής κακοδιαχείρισης εκ μέρους του προέδρου της Ένωσης, Τάκη  Παπαχρήστου, φέρνει αποτελέσματα. Στις 20 Ιουλίου η υπόθεση θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Εάν αποδειχθούν οι καταγγελίες του Γιώργου Λαγούδη, ο Τάκης Παπαχρήστος κινδυνεύει να κηρυχθεί  έκπτωτος χωρίς δικαίωμα νέας υποψηφιότητάς του. Σε τέτοια περίπτωση θα αλλάξει εντελώς το τοπίο όσον αφορά την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

Οι άνθρωποι των τριών ομάδων που έκαναν την καταγγελία στην ΕΠΟ,  πριν ένα χρόνο περίπου, είχαν αφετηρία  στην δημόσια καταγγελία του Γιώργου Λαγούδη, ο οποίος – πληροφορούμαστε- επιμένει στα όσα τότε ισχυρίστηκε. Μάλιστα οι διοικητικοί παράγοντες αυτών των τριών ομάδων έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν όσα έχουν καταγγελθεί, απλά ζητούν την δέουσα διερεύνηση από την ΕΠΟ, κάτι προγραμματίσθηκε να εκδικαστεί ενώπιον τακτικών δικαστών  στις 20 του μήνα και πρέπει πλέον να λύσει την σιωπή του και  να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ, κάτι που δεν έχει κάνει έως τώρα ενώπιον των ομάδων της Αιτωλοακαρνανίας.