Υποτίθεται  εμείς οι Έλληνες είμαστε ανίκανοι να λύσουμε τα προβλήματά μας στο ποδόσφαιρο και θα το κάνει η FIFA, με  τον διαβόητο πια Κωστάκη Κουτσοκούμνη να παίζει μπάλα για λογαριασμό της. Πολύ αμφιβάλω για την επιτυχία. Ο Κωστάκης δεν γεμίζει το μάτι.


 

Του Γιώργου Παπαϊωάννου

 Υπάρχει περίπτωση
αυτός ο τυπάκος να τα βγάλει πέρα με τα δικά  μας τα σαΐνια; Ούτε μία στο εκατομύριο. Και δεν χρειάζεται να τον ξέρεις, ούτε να τον γνωρίσεις για να απογοητευτείς. Υπάρχει περίπτωση να είσαι η Καμόρα του ποδοσφαίρου και να μασήσεις απ’ το Κωστάκη, που κάνει τοποθετήσεις σε σοβαρά θέματα απ’ το facebook;

 

Γράφει στο προφίλ  του για την πολυπόθητη  συνάντηση των μεγάλων στο ίδιο τραπέζι: «Ουδέποτε ζητήθηκε από εμένα γιατί πριν βγω από την αίθουσα της ΠΔΕ πήρα μηνύματα ότι  ο Χ δεν θα παρευρεθεί μαζί με τον Ζ και ότι ο Υ θα κάνει ότι κάνει ο Χ και ότι ο Ζ είναι τσαντισμένος με τον Υ που κάνει ότι κάνει και ο Χ και ότι ο Ω δεν έχει πρόβλημα αλλά... Τα παιδία παίζει... και μετά βγάλε εσύ τα κάστανα από την φωτιά». Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει παιγνίδι απ’ το facebook, τον  τελευταίο καιρό.

 

 

ΓΙΑ SELFIE ΚΑΙ DUCKFACE

ΚΑΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ

 

 

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Να σε κυνηγάει κόσμος και κοσμάκης μ’ ένα μικρόφωνο στο χέρι για να πεις δύο ατάκες κι εσύ να τις λες από το facebook, μόνο σοβαρό δεν το βρίσκω. Το βλέπουν  αυτοί που έχουν κάνει το ποδόσφαιρο ιμάμ μπαϊλντί και πρέπει να κάνουν πολύ χαβαλέ. Τι πιο φυσικό, λοιπόν, αν γίνει αυτή η συνάντηση ο Μαρινάκης  να του ζητά selfies με duck face και ο Αλαφούζος να τον παρακαλάει για μια fish gape. Να πάει το χαχανιτό σύννεφο κι εμείς να περιμένουμε εξυγίανση.

 

Και κλάμα ο Κωστούλας που περιμένει  να τα βρουν οι μεγάλοι, διότι (αν θυμάστε) σε ανύποπτο χρόνο είχε πει: «Όταν στο βάλτο μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια».