Μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα ξεκίνησε στο Αγρίνιο ο προπονητής και παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Νίκος Μιμιγιάννης. Έχοντας  πολύχρονη εμπειρία  στο χώρο της εστίασης, με café στην Αμφιλοχία,  πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες ενός   πρωτοποριακού  χώρου  στην κεντρική πλατεία  (Δημοκρατίας) του Αγρινίου, το Verde Nero.

 

 

Πρόκειται  για κατάστημα εστίασης που δεν θα συναντήσει κανείς σε επαρχιακή πόλη και ο Νίκος Μιμιγιάννης συνέλαβε την ιδέα από πετυχημένο εγχείρημα στην Αθήνα κι άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Σκοπός  του Verde Nero είναι να προσφέρει καφέ, χυμούς, τοστ, ντόνατς και πολλά άλλα είδη σε απίστευτα χαμηλές τιμές, αλλά σε κορυφαία ποιότητα.

Οι εργαζόμενοι της πόλης θα έχουν πλέον την δυνατότητα να απολαμβάνουν ό,τι επιθυμούν της ώρες εργασίας τους σε πολύ χαμηλό κόστος, καθώς και οι  μαθητές, οι φοιτητές, αλλά και όσοι κάνουν απλά μια βόλτα στο κέντρο του Αγρινίου.  

 

Το Verde Nero λειτουργεί ήδη και είναι εύκολο για τον καθένα μας να ανακαλύψει τις παροχές του με τις φιλικές τιμές του.

 

Στη φωτο πάνω ο Νίκος Μιμιγιάννης με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο με τη ευκαιρία της παρουσίας του στην πόλη για το φιλικό Παναιτωλικός- ΑΕ Λάρισας.

Μπορείτε  να βρείτε την σελίδα του Verde Nero στο facebook εδώ:   https://web.facebook.com/pages/Verde-Nero/279845985735074?pnref=story