Εάν  θα ντρεπόμουν και θα θιγόμουν να είμαι στη  θέση κάποιων ανθρώπων, από σήμερα,  είναι σ’ αυτή των διοικητικών παραγόντων των ομάδων και θα παραθέσω ορισμένα πράγματα με πολύ σκληρή γλώσσα.  Θα τα παραθέσω μόνο και μόνο  από οίκτο  για τους  περισσότερους απ’ αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι (ίσως και δίκαια κάποιοι) αντιμετωπίζονται χειρότερα κι από ραγιάδες.

 

Του Γιώργου Παπαϊωάννου 

 

Σε λίγο καιρό θα καταλάβετε άπαντες ότι οι εκάστοτε  διοικούντες  της ΕΠΣ δεν με αφορούν  προσωπικά με κανένα τρόπο. Δεν με αφορούσαν  ποτέ  άμεσα και πλέον δεν θα με αφορούν  ούτε έμμεσα,  διότι σκοπεύω να μετατρέψω πάλι  σε χόμπι την αθλητική δημοσιογραφία όσον αφορά την Αιτωλοακαρνανία.      

Σήμερα κυκλοφόρησε μια ανακοίνωση των ανθρώπων της ΕΠΣΝΑ που υποτίθεται ότι στρέφεται κατά των Λαγούδη και Ρόμπολα, αν και τα πρόσωπα αυτά – μαθαίνω- δεν γνωρίζουν τίποτα για όσα τους προσάπτουν. Αλλά κι όπως τα λένε οι 13 της ΕΠΣ να ήταν τα πράγματα, είναι μόνο για ανόητους το να μεταφέρουν αλλού τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα. Ήταν ή δεν ήταν μέχρι πρότινος το δεξί χέρι του Παπαχρήστου ο Λαγούδης; Γιατί τώρα ο πρόεδρος ζητάει τα ρέστα από τον  κάθε Ανδρώνη, Νάκο, Πατρινό, Νεφρό  και όλους τους υπόλοιπους;

Προσέξτε τώρα που έχετε δώσει τις τύχες του ποδοσφαίρου. Αφού λοιπόν η παράταξη Παπαχρήστου πήρε τις εκλογές με τρόπο που όλοι γνωρίζετε πλέον και κάποιοι (γνωστοί πια  από κάρφωμα εκ των έσω) αντί να ντρέπονται νιώθουν μάγκες, είχε εξασφαλίσει από πριν ότι δεν θα υπάρχει αντιπροσώπευση της αντιπολίτευσης στο ΔΣ της Ένωσης. Κι όταν κάποιοι άνθρωποι θέλησαν να αντιδράσουν στα ολέθρια λάθη της ΕΠΣ μέσω της Παναιτωλοακαρνάνικης Κίνησης, απειλήθηκαν με τιμωρίες και πρόστιμα. Κι έρχονται τώρα τα παλληκάρια της ΕΠΣ να πουν ότι δεν ασχολούνται με  «διάφορες ανακοινώσεις από ανθρώπους που “ηγούνται” σε κινήσεις – φαντάσματα, που δεν εκπροσωπούν κανένα σωματείο, που αποτελούν θλιβερά απομεινάρια ενός νοσηρού παρελθόντος του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου».

Επειδή δεν κόβει σε όλους όσο θα έπρεπε εξηγώ ότι ενώ πρώτα προσπάθησαν να φιμώσουν τους διαφωνούντες, μετά μιλούν για κινήσεις – φαντάσματα, που δεν εκπροσωπούν κανένα σωματείο. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ…  

 

Τα απομεινάρια του παρελθόντος είναι το ανέκδοτο. Και θα εξηγήσω το γιατί. Ποιοι υπογράφουν την ανακοίνωση;  Οι εξής: Αναστασίου Ιωάννης Αντωνόπουλος Δημήτριος Γυφτάκης Νικόλαος Κανταρέλος Δημήτριος Καπλανίδης Κωνσταντίνος Καρέτσος Βασίλειος Κόρρας Χρήστος Λαυράνος Αθανάσιος Νικολέτας Βασίλειος Παπαχαραλάμπους Χρήστος Παπαχρήστος Παναγιώτης Φουσέκης Αντώνιος Χουλιάρας Μιχάλης.

Για να το κάνουμε κέρματα…  Ο Παπαχρήστος δεν υπήρξε ποτέ Παράγοντας ομάδας με δράση και έργο, άρα όντως δεν είναι απομεινάρι, αλλά κάτι πολύ λιγότερο. Το ίδιο κι ο Λαυράνος.  Ούτε βέβαια ο Νικολέτας είναι απομεινάρι, απλώς η ομάδα του είναι πλέον «νυχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μου», ή κάνω λάθος;;;  Στην ίδια συνομοταξία δεν είναι και η κάποτε ομάδα του Χουλιάρα;;;

 

Το πιο κωμικοτραγικό  εντοπίζεται σε  τρεις άλλους ανθρώπους της ΕΠΣ που υπογράφουν την ανακοίνωση. Κόρρας, Γυφτάκης, Κανταρέλος. Βάσει όσων ισχυρίζεται η ίδια η ανακοίνωσή τους  - εγώ δεν συμφωνώ - πιο απομεινάρια δεν υπάρχουν!!! Τρεις άνθρωποι που  υπήρξαν στελέχη της διοίκησης του Ιωαννίδη, την οποία  γκρέμισε η παράταξη Παπαχρήστου,  χαρακτηρίζοντάς  την  τότε –όσοι  δεν έχουν μνήμη γαλοπούλας το θυμούνται-  περίπου ανύπαρκτη και παρωχημένη.

 

Κι επειδή όλα αυτά έχουν αποδέκτες τους  Παράγοντες του ποδοσφαίρου…  με τις υγείες σας…  και καλό φούντο στο ποδόσφαιρο.