Πιθανότατα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου της  Αιτωλοακαρνανίας έχουν «λυθεί» και γι’ αυτό ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ αναλίσκεται στα προβλήματα άλλων…

Στην Άρτα βρέθηκε χθες ο  Παναγιώτης Παπαχρήστος κι είχε επαφές με μέλη του Δ.Σ της γειτονικής Ένωσης, όπου είναι γνωστό  ότι συνδέεται με στενή φιλία με τον ομόλογο του πρόεδρο,  Θανάση Τρουμπούκη. Στην ΕΠΣ Άρτας πριν από 10 μέρες υπήρξε ανατροπή δεδομένων όσον αφορά τους συσχετισμούς στο Διοικητικό Συμβούλιο, αφού η  παράταξη Τρουμπούκη που ξεκίνησε με απόλυτη  πλειοψηφία, μέχρι πρότινος  έλεγχε τα 6 μέλη στο 11μελες Δ.Σ. Και στο  τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, όπου θα παίρνονταν η απόφαση ποια από τα μέλη θα συμμετείχαν στην Γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο  έγινε  μειοψηφία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Διοίκηση της ΕΠΣ Άρτας φέρονταν να πρόσκεινται  στην αντιπολίτευση της Ε.Π.Ο, αλλά ύστερα από την τελευταία ψηφοφορία οι συσχετισμοί άλλαξαν και ταραγμένος ο πρόεδρος της Ένωσης μετά το αποτέλεσμα φέρεται να είχε πει  «εγώ δεν πάω στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ».

  

Που κολλάει σ’ όλα αυτά ο πρόεδρος της  Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας;  Πήρε την πρωτοβουλία να κάνει επαφές  με ορισμένα από τα 6  μέλη της πλειοψηφίας  στην Άρτα και με δυνατά «όπλα» στα χέρια του  προσπάθησε να τα πείσει να  στηρίξουν την επιλογή  Τρουμπούκη. Η προσπάθεια του δεν  φαίνεται δεν έφερε αποτέλεσμα και  κάποιος εκ των έξι φέρεται να του είπε:  «Τι δουλειά έχεις εδώ , εμείς ασχοληθήκαμε  στην Ένωση σου;».

Παραμονές της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο,  την 24η  Ιουνίου,  η μάχη ανάμεσα στις δυο παρατάξεις κορυφώνεται και ο  πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν.Α. φαίνεται  να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πλευρά της αντιπολίτευσης.   Τα της Αιτωλοακαρνανίας είπαμε… Είναι τακτοποιημένα και στον… αυτόματο πιλότο…