Μετά από πέντε χρόνια στην θέση του προέδρου του Α.Ο. Ρηγανά ο Νίκος Αμπλιανίτης γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του πως αποφάσισε να αποχωρήσει κι ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε μαζί του αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη για τη φετινή αποτυχημένη χρονιά. Ωστόσο στην πραγματικότητα είναι ο άνθρωπος που αναγέννησε τον σύλλογο, που του έδωσε σεβαστή υπόσταση, που δημιούργησε προϋποθέσεις για το μάλλον κι ασφαλώς αδικεί την δική του προσπάθεια επικεντρώνοντας στον υποβιβασμό.

H  ανακοίνωση του Νίκου Αμπλιανίτη:

Μετά από αρκετή και ώριμη σκέψη έχοντας κάνει τον κύκλο μου εδώ και πέντε χρόνια ως Πρόεδρος του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΡΗΓΑΝΑ μετά την επανίδρυση της ομάδας, αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση του Προέδρου.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να παρουσιάσω μια ομάδα όσο γίνεται πιο υγιή, που θα πρεσβεύει το αθλητικό ιδεώδες. Υπήρξαν όμορφες στιγμές και άλλες που επικρατούσε η στενοχώρια και σε έκαναν να προσπαθείς περισσότερο για την επόμενη φορά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους. Τους ανθρώπους της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, τους διαιτητές, τους παράγοντες, τους δημοσιογράφους και όλους τους χορηγούς που μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άξιους προπονητές και τους καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές που είχα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος το συνεργάτη και φίλο μου Κώστα Ιωάννου που στάθηκε δίπλα μου και συναίνεσε σε όλη τη διαδρομή της ομάδας.

Και κάτι τελευταίο όσον αφορά τη φετινή αποτυχημένη, όπως αποδείχτηκε, χρονιά για την ομάδα, αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ και μόνο εγώ. Γι' αυτό ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ομάδας που δεν κατάφερα να την κρατήσω στη μεγάλη Κατηγορία του Νομού μας.

Με τιμή

Αμπλιανίτης Νικόλαος

 

φωτο: websports.gr