Νεοφώτιστος στην Α΄Κατηγορία ο ο ΑΟ Ρηγανά και η παραμονή του κρίνεται στα play out, όπου δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς την 1η Αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 στην έδρα του Αχελώου Αγγελοκάστρου. Στο σημερινό δεύτερο μεταξύ τους ματς η ομάδα του Αγγελοκάστρου θα κέρδιζε την παραμονή της ακόμη και με ισοπαλία, όμως οι γηπεδούχοι του Ρηγανά επικράτησαν με 4-1 και ελπίζουν. Βέβαια χρειάζονται νίκη στην έδρα του Αχελώου, όπου θα γίνει ο τρίτος και καθοριστικότερος αγώνας, αλλά το σημερινό ευρύ σκορ αυξάνει την αυτοπεποίθηση του Ρηγανά και προβληματίζει για τον Αχελώο.

.

Ο Αχελώος ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με τον Λευτέρη Καλοκαίρη, αλλά ο ΑΟ Ρηγανά ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Αυγέρη και στο 40' ο Στραβοδήμος τροφοδότησε τον Αυγέρη κι αυτός ανέτρεψε το 0-1 σε 2-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Μόλις στο 47' του δευτέρου ημιχρόνου από κόρνερ του Φώτη Κορομηλά ο Τουρλίδας με κεφαλιά έκανε το 3-1 και ο ίδιος στο 77' σημείωσε με πλασέ το τέταρτο γκολ της ομάδας του και δεύτερο δικό του.