Χθες, 6 Αυγούστου, το απόγευμα έγινε η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Ρηγανά στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου, στο Αγρίνιο, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία για μία εβδομάδα. Η νεοφώτιστη ομάδα του Αγρινίου έχει βασικό στόχο την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία και παράλληλα μια πορεία που θα της δώσει τα εχέγγυα για καθιέρωση.

Προπονητής ο Θόδωρος Μουχάνης - ο οποίος “οδηγεί” την ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια- και ο στόχος να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ έχει επιτευχθεί. Παράλληλα έγιναν σημαντικές και στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις, που μπορούν να προσδώσουν μεγαλύτερη δυναμική στον ΑΟ.

Η Διοίκηση του συλλόγου πέτυχε την απόκτηση του Αποστόλη Κορομηλά τον οποίο “κυνηγούσαν” αρκετές ομάδες. Ο 28χρονος πλέον μέσος έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Δοκιμίου, Ν. Θέρμιο Απόλλωνα, Τέλο Άγρα, Καλαμάτα, Αναγέννηση Παραλίας, Ν. Αμφίλοχο.

Παίκτης του Α.Ο. Ρηγανά θα είναι τη νέα χρονιά και ο Βασίλης Ζαχαράκης, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Όμηρο Νεοχωρίου και στη συνέχεια στη Φλόγα Παλαιομάνινας, έχοντας πλούσια εμπειρία από την παρουσία του σε μεγαλύτερες Κατηγορίες. Επίσης o αμυντικός Παναγιώτης Κουρσάρης που ελεύθερος από τη Φλόγα Παλαιομάνινας συμφώνησε για την προσεχή σεζόν με τον Α.Ο. Ρηγανά.
Διατίθενται και τα εισιτήρια Διαρκείας της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τιμή μόλις 30 ευρώ. Επιπλέον με κάθε αγορά κάρτας Διαρκείας δίδεται δώρο αντιανεμικό μπουφάν της ομάδας. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6979668575 και 6977568427 καθώς και με μήνυμα μέσω της
 επίσημης σελίδας στο facebook