Με φιλικό παιχνίδι έκλεισαν τη χρονιά οι γυναικείες ομάδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου και του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου. Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου η Ομόνοια υποδέχτηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου την αντίστοιχη ομάδα του Χ. Τρικούπη σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε φιλικό κλίμα αλλά σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Καλύτερες οι φιλοξενούμενες στο ξεκίνημα πήραν μικρό προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν ως τα μισά του σετ. Εκεί η Ομόνοια έκανε την αντεπίθεσή της και πήρε το σετ με 25-21. Σαρωτικές οι Ναυπάκτιες στη συνέχεια πήραν και το δεύτερο σετ με το ευρύ 25-8. Η συνέχεια του αγώνα ήταν πολύ διαφορετική. Ο Τρικούπης βελτιώθηκε σε άμυνα και επίθεση, στάθηκε τυχερός εκεί που χρειάστηκε, πήρε το τρίτο σετ με 26-28 και έκανε την απόλυτη ανατροπή ισοφαρίζοντας σε 2-2 (23-25) στο τέταρτο σετ και παίρνοντας τελικά το παιχνίδι με 11-15 στο τάι μπρέικ.

Στόχος της διοίκησης της Ομόνοιας είναι να σταθεροποιήσει μια ακόμα διοργάνωση στις ημερομηνίες αυτές στο ετήσιο αθλητικό της καλεντάρι με ένα τουρνουά που θα συνδέει την αγωνιστική δράση προ και μετά των εορτών (Mid Season Tournament).

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Πατακοπούλου, Τούφα, Τριανταφύλλου, Σχίζα, Μπαλή Ι., Μπαλή Β., Σφήκα, Νάκη, Τσαμπά, Σιακαβέλλα, Πενταρά.

Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου (Σπανός): Φαβρίνα Ν., Γαβρίνα Νεκ., Λάζαρη, Παπανίκου, Σταμουληκάτου, Μπαούρδα, Ρισβά, Σπύρου, Παπανίκου Σ.

 

Η διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου εύχεται σε όλο τον κόσμο για τη νέα χρονιά να έχει υγεία και δύναμη ώστε να μπορεί να διεκδικεί όλα όσα επιθυμεί.