Υποτίθεται ότι το ποδόσφαιρο έχει την αποκλειστικότητα σε unfair μεθοδεύσεις, μα φαίνεται πως και τα άλλα αθλήματα ζηλεύουν!!! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συνέβη στο Volley και μάλιστα σε πρωτάθλημα Κορασίδων.

Η ομάδα των κοριτσιών του Παναιτωλικού υποχρεώθηκε να παίξει δύο αγώνες σε διάστημα 20 ωρών!!! Κάτι που αμφιβάλω εάν συμβαίνει σε τριτοκοσμικές χώρες! Εκείνο που ξέρουμε στα στοιχειωδώς σοβαρά πρωταθλήματα είναι πως θα πρέπει να παρέλθουν τουλάχιστον 48 ώρες από την ώρα που ολοκληρώθηκε ένας αγώνας μέχρι να ξεκινήσει ένας άλλος για την ίδια ομάδα.

Όμως ο Παναιτωλικός έπαιξε το Σάββατο ώρα 14:00 με το Αιτωλικό και Κυριακή ώρα 12:00 το μεσημέρι με τον Ιωνικό. Φυσικά κάποια πρόφαση θα υπάρχει γι’ αυτό το unfair και... δεν χάλασε ο κόσμος, μα όποιος νομίζει ότι ο αθλητισμός προοδεύει μ’ αυτόν τον τρόπο πλανάται...

Εννοείται ότι για εμάς τους ενήλικες δεν πρέπει να έχουν σημασία τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων, διότι μετράει κυρίως η σωστή εκγύμναση των παιδιών, αλλά – αποδεικνύεται- ότι δεν λειτουργούν όλοι σαν... ενήλικες.

Το βασικότερο είναι πως για τα 15χρονα παιδιά (κορίτσια και αγόρια) αυτοί οι αγώνες αποτελούν κάτι πολύ σημαντικό. Φυσικό δεν είναι; Κι όταν βιώνουν την άνιση μεταχείριση σε τέτοιες ηλικίες η αγάπη για τον αθλητισμό μπορεί να μετατραπεί σε  αποστροφή, συναίσθημα που μεταφέρεται αρνητικά και σε άλλα παιδιά.

Άρα όσοι διαχειρίζονται τις τύχες του Volley στην περιοχή μας μην απορήσουν εάν με τέτοιες πρακτικές ερημώσουν ξανά το άθλημα στο Αγρίνιο.