Το εγχείρημα να συμμετάσχει ο Παναιτωλικός με ομάδα Γυναικών στην Β΄Εθνική Volley είχε (κι έχει) ως στόχο την συγκομιδή εμπειριών, με το «βλέμμα» σε ένα πιο φιλόδοξο μέλλον. Ωστόσο, χωρίς μεγάλο μπάτζετ και με Αγρινιώτισσες νεαρές αθλήτριες,  στην πορεία του πρωταθλήματος βρίσκονται πολύ κοντά στην κορυφή και με πιθανότητες  να διεκδικήσουν ακόμα και άνοδο!

 

 

Δεύτερη σερί Νίκη για τις Γυναίκες του Παναιτωλικού στην Λευκάδα

 

 

Με μια ακόμη νίκη υπέρ του Παναιτωλικού ολοκληρώθηκε ο 3ος αγώνας του β' γύρου ενάντια στις Ελπίδες Λευκάδος με 0-3 σ’  ένα εύκολο παιχνίδι για την κυανοκιτρινη ομάδα, απο το οποίο, βέβαια, δεν έλειψε το θέαμα και οι στιγμές που η αδρεναλίνη έφτανε πολύ ψηλά. Οι κοπέλες  του Παναιτωλικού, με συνοχή και ομαδικό πνεύμα, διέπρεψαν σε ένα ακόμα ματς, το οποίο λειτούργησε περισσότερο σαν προπόνηση, αφού οι πασαδόροι μοίραζαν... πάσες και πραγματοποιήθηκαν όλες οι επιτρεπόμενες αλλαγές, με σκοπό την συμμετοχή ολων των αθλητριών και την απόκτηση εμπειριών. Ωστόσο, και η ομάδα της Λευκάδος στάθηκε αξιοπρεπέστατα κι έκανε κάποιες καλές ενεργείες κατά την διάρκεια των σετ.

 

Στο πρώτο σετ, η ομάδα του Παναιτωλικού ήταν εμφανώς καλύτερη καθηλώνοντας, για άλλη μια φορά, με δυνατά σέρβις και καρφιά την ομάδα της Λευκάδος, και με αυτο τον τρόπο αφήσε πίσω στο σκορ  τις Ελπίδες με περισσότερους από 15 πόντους διαφορά. Στο δεύτερο σετ, οι Ελπίδες μπήκαν πολύ δυναμικά διεκδικώντας την ανατροπή. Όμως, αυτό δεν επηρέασε καθόλου τις αθλήτριες  του Παναιτωλικού, οι οποίες  με απειλητικά χτυπήματα, με  σταθερές άμυνες και με σωστές υποδοχές κατέκτησαν και το δεύτερο σετ. Κατά τον ίδιο περίπου τρόπο εξελίχθηκε και το τρίτο σετ του αγώνα, με το οποίο "σφραγίστηκε" η τελική νίκη με 0-3.

 

Στα επόμενα δύο παιχνίδια η ομάδα του Παναιτωλικού θα διεκδικήσει μια θέση στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία σε δύο αρκετά δύσκολους αγώνες. Η προπονήτρια με τις αθλήτριες δηλώνουν έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να επιβραβευθεί όλη η προσπάθεια τους και τα κατορθώματα τους μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

 

Τα σετ είχαν ως εξής: 8-25, 18-25, 16-25

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προπονήτρια: Κωστάκη Πέλη

Αθλήτριες: Λάζαρη Ξένια, Σμάνη Κωνσταντίνα, Πεσλή Χρύσα, Περιβόλα Αφροδίτη, Τσιακανίκα Μαριεύη (Λ),  Βούλγαρη Λένα, Κέκελου Υρώ, Τσερπέλη Κασσιανή, Παπαϊωάννου Μάρια, Φραντζεσκακη Σίσσυ, Καλαντζή Ειρήνη, Ασημακούλα Φωφώ.