Με το δεξί μπήκε η νέα χρονιά για την ομάδα Βόλεϊ του Παναιτωλικού σημειώνοντας διπλή νίκη εντός και εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, οι Γυναίκες του Παναιτωλικού ,στο ματς του περασμένου Σαββάτου, νίκησαν πανηγυρικά τον ΑΓΟ Αιτωλικού με 3-0 ανακτώντας της 3η θέση στην κατάταξη των ομάδων. Ακόμη οι Κορασίδες  κέρδισαν τις Ελπίδες Λευκάδος με 0-3 σετ.

 

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΛΙΑΚΑΤΑΣ 3-0

 Η ομάδα Γυναικών  του Παναιτωλικού, αφήνοντας πίσω μερικές αποτυχίες την προηγούμενης χρονιάς, δούλεψε  ομαδικά και με πολλή όρεξη και θέληση έτσι ώστε να ορθοποδήσει βαθμολογικά και ίσως να διεκδικήσει και την πρόκριση στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Από την αρχή του αγώνα, ο Παναιτωλικός κατείχε τα..."πρωτεία" και με ευκολία κέρδισε το πρώτο σετ αφήνοντας την ομάδα του Αιτωλικού πίσω κατά 15 περίπου πόντους. Με παρόμοιο τρόπο εξελίχθηκαν και τα υπόλοιπα δύο σετ, ενώ έγινε ευδιάκριτη η υπέροχη των σερβίς και των επιθέσεων των αθλητριών του Παναιτωλικού.

 

Παναιτωλικός

Προπονήτρια: Κωστάκη Πέλη

Αθλήτριες: Λάζαρη Ξενια, Αγγελομένου Έφη, Πεσλή Χρύσα, Ντέκα Αλεξάνδρα, Βούλγαρη Λένα, Σμάνη Κωνσταντίνα, Τσιακανίκα Μαριεύη (Λ), Κέκελου Υρώ, Τσουμάνη Γλυκερία, Τσερπέλη Κασσιανή, Δημητριάδη Πηνελόπη, Φραντζεσκάκη Σίσσυ, Περιβόλα Αφροδίτη,Ασημακούλα Φωφώ

 

 

ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-3

 Εξίσου καλά διαδραματίστηκε το Κυριακάτικο  ματς των Κορασίδων της ομάδας του Παναιτωλικού (φωτο κάτω), αφού κέρδισαν τις Ελπίδες Λευκάδος με 0-3 σε ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι,  παρά την προηγούμενη θετικότερη εικόνα της ομάδας της Λευκάδος. Η ομάδα του Παναιτωλικού ξεκίνησε επιβλητικά κι απείλησε την Λευκάδα με τα άριστα σερβίς της κατακτώντας εξ' αρχής μεγάλη  διαφορά και ισοπεδώνοντας  την ψυχολογία των Κορασίδων της γηπεδούχου  ομάδας. Το ίδιο σταθερά εξελίχθηκαν και τα υπόλοιπα σετ ενώ υπήρξε περιθώριο συμμετοχής όλων των αθλητριών. Το παιχνίδι ήταν αρκετά θεαματικό παρ'όλο που ο Παναιτωλικός έπαιζε πιο..."ελεύθερα",  αφού είχε σίγουρη την πρόκριση στα μπαράζ ακόμη και με ήττα. Η θεαματική βελτίωση των Κορασίδων  είναι εμφανής και η ομάδα συνεχίζει γεμάτη αυτοπεποίθηση για το καλύτερο δυνατό.

 

 

Παναιτωλικός

Προπονήτρια: Κωστάκη Πέλη

Αθλήτριες: Βούλγαρη Λένα, Κέκελου Υρώ, Τσερπέλη Κασσιανή, Τσουμάνη Γλυκερία, Φραντζεσκάκη Σίσσυ, Τσιακανίκα Μαριεύη (Λ), Παπαϊωάννου Μάρια, Χονδρογιάννη Αγγελική, Μπεκιράκη Βιβή,Ασημακούλα Φωφώ.