Το δεύτερο ματς του β΄ γύρου έληξε με μια ακόμα νίκη με 3-1 σετ υπέρ της ομάδος Κορασίδων του Παναιτωλικού (φωτο πάνω) κόντρα σ' αυτήν του Ιωνικού (φωτο κάτω) στο Αγρινιώτικο ντέρμπι. Έπειτα από ένα καλό παιχνίδι, τα "κυανοκίτρινα"  κορίτσια «σφράγισαν» την πρωτιά, έχοντας   και περιθώριο ήττας κι έχουν εξασφαλίσει έτσι μια θέση στον επόμενο γύρο.

 

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ      

3

ΙΩΝΙΚΟΣ

1

 

 

Στο πρώτο σετ του παιχνιδιού, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε εξ’  αρχής, όχι όμως με μεγάλη διαφορά. Η ομάδα του Ιωνικού προσπαθούσε να περάσει μπροστά στο σκορ κι αρκετές φορές πλησίασε. Ωστόσο  η ομάδα του Παναιτωλικού, με απόλυτη ψυχραιμία κι αυτοπεποίθηση δεν επηρεάστηκε καθόλου απ'  αυτό, εφόσον δεν φάνηκε να φοβάται σε  καμία στιγμή την  ανατροπή.

 

Το δεύτερο σετ ήταν πιο άνετο για τον Παναιτωλικό, αφού με απόλυτη συνοχή,  με δυνατά σερβίς κι άριστες υποδοχές απειλούσε   την ομάδα του Ιωνικού με αποτέλεσμα να κερδίσει  το σετ με διάφορα άνω των 10 πόντων.

 

Στο τρίτο σετ, η ομάδα του Ιωνικού ανασυντάχθηκε και με αρκετά καλές επιθέσεις έριξε ψυχολογικά τις τελικές νικήτριες, των οποίων  τα λάθη υποδέχονταν το ένα το άλλο. Ο Παναιτωλικός τελικά  «ορθοπόδησε», αλλά ήταν πολύ αργά για ανατροπή του σκορ, χάνοντας έτσι το σετ αυτό.

 

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ  η ομάδα του Ιωνικού, εμφανώς πιο αισιόδοξη, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με σκοπό να πάρει  την...ρεβάνς. Οι αθλήτριες  του Παναιτωλικού, ωστόσο, δεν επηρεάστηκαν όσο ήθελαν οι αντίπαλές τους  και, παρ' όλο που τρεις μέρες νωρίτερα είχαν παίξει  έναν ακόμη αγώνα, η δουλειά όλων των αθλητριών και της προπονήτριάς τους φάνηκε και  τις δικαίωσε, κατακτώντας και το τελευταίο σετ ολοκληρώνοντας έτσι τον αγώνα.

 

Τα σετ είχαν ως εξής: 25-13, 25-13, 23-25, 27-25

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προπονήτρια: Κωστάκη Πέλη

Αθλήτριες: Βούλγαρη Λ. Κέκελου Υ. Τσουμάνη Γ. Τσερπέλη Κ. Παπαϊωάννου Μ. Τσιακανίκα Μ.(Λ) Φραντζεσκάκη Σ. Καλαντζή Ε. Ράπτη Θ.  Χονδρογιάννη Α.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ

Προπονήτρια: Λογκιζίδου Καίτη

Αθλήτριες: Καρντάσιου Ν. Μουρατίδη Ο. Σιακαβέλλα Μ. Μπλατσογιάννη Μ. Κολύδα Σ. , Καλαμπαλίκη Μ. Γεωργούση Μ. Χαϊντίνη Μ. Ζήσιμου Δ. Μηλιώνη Α. Κολύδα Κ. Ανάστου Σ. Βδουκάκη Μ