Ήττα για την  νεοσύστατη Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Παναιτωλικου, η οποία δείχνει ικανή για διάκριση

 

 

Ο Παναιτωλικός φέτος «κατέβασε» ομάδα Βόλεϊ  Γυναικών έπειτα από αρκετά χρόνια συστηματικής  δουλειάς σε τμήματα υποδομών. Αυτή την Αγωνιστική η νεοσύστατη κυανοκίτρινη ομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την πολύ πιο έμπειρη και καθιερωμένη ομάδα του Γ.Σ. Άρτας, χάνοντας  με  3-0 σετ, αλλά αποδεικνύοντας στα δύο πρώτα σετ ότι βελτιώνοντας ορισμένες λεπτομέρειες η εικόνα της μπορεί να γίνει εντελώς διαφορετική. Άλλωστε ήδη βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση.

 

Έπειτα από ένα πολυποίκιλο παιχνίδι και με πολλές και δραστικές αλλαγές σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, οι Γυναίκες του Παναιτωλικού νικήθηκαν 3-0 από τον Γ.Σ. Άρτας. Η  ομάδα του Αγρινίου  ξεκίνησε δυναμικά και με συνοχή,  όμως δεν απέδωσε όπως αναμένονταν  και οι ψυχολογικές διακυμάνσεις της στέρησαν, τελικά,  τη  νίκη και την 2η θέση με διαφορά ενός πόντου. Το παιχνίδι ήταν πολύ θεαματικό αφού, στην αρχή των σετ, οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο και κρατούσαν σε εγρήγορση τους θεατές. Οι αθλήτριες του Παναιτωλικού, πάντως,  δηλώνουν πανέτοιμες και διαβεβαιώνουν πως θα υπάρξει… ρεβάνς στον β΄ Γύρο.

 

Τα σετ: 25-17, 26-24,  25-10

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Προπονήτρια: Κωστάκη Πηνελόπη):  Λάζαρη, Αγγελομένου, Σμάνη, Πεσλή, Ντέκα, Κέκελου, Ασημακούλα, Τσιακανίκα (Λ), Τσερπέλη, Φραντζεσκάκη, Περιβόλα, Καλαντζή.

 

Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ  (Προπονητής: Σταμούλης Ιωάννης): Σωτηρίου, Κουρκούτα, Καραβάτσιου, Μπίκα, Κούκου, Ρίζου, Δημοθεοδώρου (Λ), Πορτοβάρα, Βαρέλη, Πάνου, Πραμαγκιούλη, Κόκκινου (Λ).

 

Φωτο πάνω: οι κοπέλες του Παναιτωλικού

Φωτο κάτω: η γηπεδούχος ομάδα της Άρτας