Μετά από δυόμιση ώρες αγωνίας οι κορασίδες του Παναιτωλικού νίκησαν  την ομάδα του Ιωνικού ΄80 με 3-2 σετ. Με  δυναμικές επιθέσεις και άριστα σέρβις οι κορασίδες του Ιωνικού προηγήθηκαν στα δύο πρώτα σετ δίνοντας την εντύπωση ότι  ο αγώνας θα τέλειωνε σχετικά εύκολα με 3-0 σετ. Ο Παναιτωλικός όμως με την εμπειρία των αθλητριών του, που συμμετέχουν και στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου,  ανασυντάχθηκε και με μεγαλύτερη συνοχή κέρδισε  τελικά τον αγώνα από τη δυναμική αλλά σχετικά άπειρη ομάδα του Ιωνικού. 
Την ένταση του αγώνα συνόδευε και  η αγωνία των φιλάθλων που έδιναν παλμό  από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.  Αισιόδοξη εικόνα για τις νεαρές αθλήτριες και των δύο συλλόγων που με τη δυναμική παρουσία τους, δείχνουν ότι το Αγρίνιο θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα κορασίδων.

Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80-Γ.Φ.Σ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  2-3 ΣΕΤ.

25-21 / 25-21 / 19-25 / 23-25 / 9-15

Π.Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΣ΄80:(ΛΟΓΚΙΖΙΔΟΥ Κ.) ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ Ν. ΧΑΪΝΤΙΝΙ Μ. ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ Μ. ΚΟΛΥΔΑ Σ. ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ Μ. ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ Μ. ΚΟΛΥΔΑ Κ. ΒΔΟΥΚΑΚΗ Μ. ΖΗΣΙΜΟΥ Δ. ΜΗΛΙΩΝΗ Ε. ΑΝΑΣΤΟΥ Σ.

Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:(ΚΩΣΤΑΚΗ Π.)ΡΑΠΤΗ-ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ-ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΤΣΟΥΜΑΝΗ-ΚΑΛΑΤΖΗ-ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ-ΚΕΚΕΛΟΥ-ΤΣΕΡΠΕΛΗ-ΑΣΗΜΑΚΟΥΛΑ-ΠΑΛΑΒΙΑ-ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΣΙΑΔΗΜΟΣ Θ.-ΠΙΤΤΑΡΟΚΗΛΗΣ Γ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Κυρ. 11/12 ΑΙΤΩΛΙΚΟ (10:00) Α.Γ.Ο.ΛΙΑΚΑΤΑΣ - Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ

Κυρ. 11/12 ΑΓΡΙΝΙΟ  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.-ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ