Νεοφώτιστη  στην Α2 Εθνική Κατηγορία η ομάδα VolleyΓυναικών του Ιωνικού’ 80, αλλά κατά γενική ομολογία μόνο την «τύχη του πρωτάρη» δεν έχει. Παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις δεν έφτασε ακόμα σε  νίκη μετά από  τρεις αγώνες κι αυτό φαίνεται να προβληματίζει τους ανθρώπους  της ομάδας, βάσει ανακοίνωσης  που εκδόθηκε. Παράλληλα είναι φανερή και η αισιοδοξία για την συνέχεια…

 

Η ανακοίνωση

 

 ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ......ΝΙΚΗ !!!

 

    Ζητούμενες είναι πλέον οι νίκες για τις γυναίκες του Ιωνικού στο πρωτάθλημα της Α2. Η νεοφώτιστη στην Α2 ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά οι νίκες δεν έρχονται παρά το γεγονός ότι διεκδικεί σε κάθε αγώνα τη νίκη ακόμη και στο tie break.

    Να σημειωθεί ότι ο Ιωνικός ξεκίνησε το πρωτάθλημα παίζοντας στις δύο πρώτες αγωνιστικές με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, που είναι και οι ποιο έμπειρες του πρωταθλήματος, ενώ στην συνέχεια έπαιξε στην έδρα του Φιλαθλητικού - Λαρισσαικού το περασμένο Σάββατο όπου έχασε 3-2 σετ και 15-13 στο tie break.

    Το Σάββατο στις 19.00 παίζει δεύτερο συνεχόμενο αγώνα εκτός έδρας, στην Πάτρα με τον Απόλλωνα όπου θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη που θα φέρει χαμόγελα, καλή ψυχολογία, αλλά και βαθμολογική ανάσα.