Οι φίλοι του Volley και του αθλητισμού το απόγευμα του Σαββάτου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο  Αγρίνιο αγώνα για την Α2 Γυναικών, σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου το οποίο έχει πάρα πολλά χρόνια να παρακολουθήσει η περιοχή μας. κι αυτό θα είναι το πρώτο παιγνίδι, κατά κάποιο τρόπο ιστορικό, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλα στην συνέχεια της σεζόν. Ο Ιωνικός υποδέχεται την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης κι αφενός η μαζική φίλαθλη παρουσία μπορεί να καταδείξει την αθλητική δυναμική της περιοχής, αφετέρου οι κοπέλες του Αντώνη Γεράνιου θα κάνουν τα «αποκαλυπτήρια» της φετινής τους προσπάθειας μπροστά στο κόσμο τους.  

Στόχος να κάνουν την αρχή για  μια ακατάβλητη  έδρα που θα χαρίζει όμορφες στιγμές  στους φιλάθλους και με ανακοίνωσή τους ζητούν την συμπαράσταση όλων με την παρουσία στο ΔΑΚ Αγρινίου:  

«Στην πρώτη εντός έδρας παρουσία μας στο πρωτάθλημα Α2 εθνικής κατηγορίας βόλει το Σάββατο 12/11 στο ΔΑΚ Μιχάλης Κούσης ώρα 18.00, θέλουμε την υποστήριξη όλων των φιλάθλων της πόλης μας, για να κατακτήσουμε μιά μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα της Ε.Ο. Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

Υποστήριξέ μας να πάμε το βόλει της πόλης μας ψηλότερα».