Η Ηλιάνα Γιαννακοπούλου (φωτο πάνω) ανήκει πλέον στον Ιωνικό Αγρινίου, η ακραία παίκτρια που έρχεται από τον Παναθηναϊκό για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Αγρινίου στην Α2 Εθνική. Πρόκειται για παίκτρια για την οποία είχαμε γράψει αποκλειστικά από τις 22 Ιουλίου (εδώ: http://sportait.gr/9-spor/3913 ) και τελικά εντάχθηκε στον Ιωνικό. Η Γιαννακοπούλου (στο τέλος της ανάρτησης παρατίθενται αναλυτικά στοιχεία) είχε πολλές συμμετοχές στο «τριφύλλι» και είχε αγωνιστεί στο Final four του Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε στο Αγρίνιο το 2015 (διακρίνεται με τον αριθμό «3» στο   video  που ακολουθεί).

Νωρίτερα, το Σαββατοκύριακο,  ο Ιωνικός απέκτησε  την Σοφία Κιρκινέζου από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου και παραθέτουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τις δύο αθλήτριες.

 

Ηλιάνα Γιαννακοπούλου

Το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την συνεργασία του με την Ηλιάνα Γιαννακοπούλου αθλήτρια της ομάδας γυναικών του Παναθηναϊκού, γεννημένη το 1996, με ύψος 1.81 η οποία αγωνίζεται ως ακραία.

Καλωσορίζουμε την Ηλιάνα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Σοφία Κιρκινέζου

Το τμήμα volley ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80 ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Σοφία Κιρκινέζου. Η εν λόγω αθλήτρια είναι 24 ετών, ύψος 1,66 και αγωνίζεται στη θέση του libero. Είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα volley και αγωνίστηκε σε Α.Ε. Γκύζη και Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη θέση libero στην Α2, ενώ θα προπονεί και κάποιες από τις αναπτυξιακές ομάδες του συλλόγου. Καλωσορίζουμε τη Σοφία στο σύλλογό μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

 

Ηλιάννα Γιαννακοπούλου

 

 

Ημερομηνία Γέννησης:

31.08.1996

Τόπος:

Αθήνα

Ύψος:

181 εκ.

Βάρος:

60 kg

Θέση:

Ακραία

Ομάδες : 2013-2016  Παναθηναϊκός2008-2013 Ακαδημίες Παναθηναϊκού, 2006-2008  Γαλάτσι