Η  ομάδα Χάντμπολ  του Παναιτωλικού ετοιμάζεται για την  Α1 Εθνική Κατηγορία, με στόχο τις επιλεκτικές προσθήκες στο έμψυχο υλικό που έφερε την άνοδο. Δύο από αυτές είναι η Μαρία Χατζηπαρασίδου (φωτό πάνω) και η Άντζελα Καρέλα (φωτο κάτω),  παίκτριες υψηλού επιπέδου που μπορούν  να κάνουν τη διαφορά.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού συμφώνησε  με το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών και με το Σεριφάτο Αιγίου  όπου ανήκουν η Χατζηπαρασίδου και η  Καρέλα αντίστοιχα, ώστε να παραχωρηθούν  με υποσχετική για ένα χρόνο.

Η  Χατζηπαρασίδου είναι η  πλέι – μέικερ  της Εθνικής  ομάδας κι έχει αγωνιστεί ακόμα στην  Ορμή Πατρών και στη  Νέα Ιωνία, με την οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια. Η  Καρέλα είναι επίσης παίκτρια  της Εθνικής, η οποία μπορεί να αγωνιστεί ως  πίβοτ και στην περιφέρεια.  Έχει παίξει κι αυτή στην  Ορμή  Πατρών  εκτός από το  Σεριφάτο Αιγίου.

Πρόθεση του Παναιτωλικού είναι να πραγματοποιηθούν  δύο ακόμα μεταγραφές,  εφόσον παραμείνουν οι αθλήτριες που υπολογίζονται από το ρόστερ  της προηγούμενης σεζόν.