Τι καλύτερο  για τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό  που τα 90 χρόνια ιστορίας του συνέπεσαν με την άνοδο της ομάδας Χάντμπολ Γυναικών στην Α1 Εθνική Κατηγορία, πέρα από την επάνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ. Επιτυχίες είχαν και οι ομάδες των υποδομών  όλων των αθλημάτων, οπότε το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε η τελετή λήξης για όλα τα τμήματα μέσα σε κλίμα ικανοποίησης και ενθουσιασμού.

 

Πριν το φιλικό της ομάδας Χάντμπολ Γυναικών  με την Εθνική Νεανίδων  πραγματοποιήθηκε  η τελετή λήξης όλων των τμημάτων του Συλλόγου με αναφορά στις επιτυχίες τους και εννέα απονομές. Τιμήθηκαν ο  κ. Νικόλαος Παπαγιάννης  για την πολύχρονη προσφορά του στην  Ενόργανη Γυμναστική του Παναιτωλικού, ο  φυσικοθεραπευτής Κωνσταντίνος Καλφούντζος, η προπονήτρια του Βόλλεϋ Στάλω Νικολάου, η  Εθνική ομάδα Χάντμπολ Γυναικών, η  Εθνική Χάντμπολ Νεανίδων, η αρχηγός  της ομάδας Χάντμπολ  του Παναιτωλικού Χριστίνα Δήμου, η τερματοφύλακας  Αντιγόνη Σιάσου, ο  διαιτητής  Χάντμπολ Αναστάσιος Βέργος και η «μεγάλη» απονομή ήταν εκείνη του τροπαίου για την άνοδο  στο  Χάντμπολ Γυναικών της ομάδας του Αγρινίου.

 

 

 

Στην   φιλική αναμέτρηση  του Σαββάτου η  ομάδα  Χάντμπολ του Παναιτωλικού έπαιξε  με την Εθνική Νεανίδων και το  τελικό σκορ ήταν 26 - 21 υπέρ του  Εθνικού συγκροτήματος. Με το φιλικό μεταξύ των Εθνικών ομάδων Χάντμπολ Γυναικών και Νεανίδων ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής  οι διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός, του οποίου οι ιθύνοντες ήταν  ικανοποιημένοι από   την παρουσία  των Εθνικών ομάδων  και ανθρώπων της Ομοσπονδίας του Χάντμπολ. Άλλωστε οι εκδηλώσεις παρουσίασαν πανελλαδικό ενδιαφέρον στα ΜΜΕ. 

 


 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»