Στα πλαίσια της διοργάνωσης του ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ μεταξύ  της Ομάδας του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου  και ώρα 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης" στο Αγρίνιο και με αφορμή και την τελετή λήξης των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από δράσεις το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου.


Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν από 10.00π.μ. - 13.00μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, με τη συμμετοχή των αθλητριών της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ) καθώς αθλητών και αθλητριών του συλλόγου του Αγρινίου. 

 

Σε ειδικό περίπτερο που έχει στηθεί στην πλατεία, θα μπορεί όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, τα τμήματα και τις ακαδημίες του Παναιτωλικού.  

 

Από τις 11.00-13.00 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από τις αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος του αθλήματος της Χειροσφαίρισης και αθλήτριες του Παναιτωλικού, σε  τέρμα που θα τοποθετηθεί στην πλατεία για τον σκοπό αυτό.

 

Υπενθυμίζεται ε ακόμη πως την Κυριακή 19 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 10.00-12.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ μεταξύ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ στο ΔΑΚ.