Ο Βασίλης Ξανθόπουλος  είναι πλέον ο τεχνικός του Παναμβρακικού Μπούκας και διάδοχος του  Γιάννη Μακρή, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αιτωλοακαρνανίας και την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Κι αύριο,  Δευτέρα, θα κάνει την πρώτη  προπόνηση με τη νέα του ομάδα.  Σε δήλωση που του ζητήσαμε να κάνει είπε: «Από αύριο ξεκινάμε δουλειά, θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε μέρα, ώστε να παέμ την ομάδα πιο ψηλά και να πετύχει το στόχο της. Να ευχαριστήσω τον κ. Φουρλάνη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

Ο Αγρινιώτης τεχνικός ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στην μέχρι τώρα ομάδα του, τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και τους παίκτες του Μαραντοχωρίου για την μέχρι τώρα συνεργασία, όμως δεν μπορούσα να συνεχίσω διότι οι συνθήκες δουλειάς δεν ήταν αυτές που θα ήθελα για να προσφέρω όσα έπρεπε στην ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον προκάτοχό του, Γιάννη Μακρή: «Ο Γιάννης έχει κάνει πολλή δουλειά στον Παναμβρακικό και τον άφησε στην πρώτη θέση. Εμείς πρέπει πλέον να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά και να πάμε ακόμα καλύτερα».