Από χθες οι παίκτες του Παναμβρακικού Μπούκας μπήκαν στο γήπεδο για την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μακρή, ο οποίος ετοίμαζε τα πάντα από το απόγευμα της Κυριακής.  Και το ξεκίνημα συνοδεύτηκε από δύο ακόμα καινούριους παίκτες. Τον  Γιώργο Κάκκο που προέρχεται από τον  Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά και τον Πάρη Χαρδαλιά την προηγούμεν σεζόν  αγωνίστηκε στον  Αμφίλοχο, αλλά  και στην Μεδεών Κατούνας.

Η  νέα ποδοσφαιρική περίοδος που βρίσκει τον Παναμβρακικό για πρώτη φορά στην Α΄ΕΠΣΝΑ συνοδεύεται με μεγάλες φιλοδοξίες, βάσει του έμψυχου υλικού που υπήρχε και των μεταγραφών που έγιναν.

Ακόμη  ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες των φιλικών της προετοιμασίας: 13/8 εκτός έδρας  με την Κ20 Παναιτωλικού, 17/8  εντός έδρας με Αναγέννηση Θέρμου, 20/8 εκτός έδρας με Πανλευκάδιο, 24/8 εκτός έδρας με Θύελλα Παραβόλας, 27/8 εκτός έδρας με Απόλλωνα Δοκιμίου, 3/9 εκτός έδρας με Α.Ε.Βάλτου, 7/9 εκτός έδρας με Φλόγα Παλαιομάνινας. Φυσικά υπάρχουν και τα ματς που θα γίνουν στα ΟΛΠΙΑ από 4 έως 8 Αυγούστου.