Για κεντρικό αμυντικό έψαχναν οι ιθύνοντες του Παναμβρακικού Μπούκας, αλλά είχαν στα πλάνα τους και παίκτη που να αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας διότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις από ακραίους ποδοσφαιριστές που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ και  μπορούν να παίξουν στο κέντρο της άμυνας. Στη ν λογική αυτή αποκτήθηκε ο 31χρονος (γεννημένος το 1985) Μπάμπης Κάκκος, ο οποίος εξάλλου ανταποκρίνεται   τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, όσο και στο κέντρο της.

Ο Κάκκος την προηγούμενη σεζόν  αγωνίστηκε στην Α΄ Κατηγορία με τον  Αμφίλοχο, όμως τα πιο πολλά χρόνια της ποδοσφαιρικής του πορείας θήτευσε στον Όμηρο Νεοχωρίου (φωτο), σε περιόδους που είχε  πρωταγωνιστικούς στόχους.  

Σύμφωνα με πληροφορίες  εντός της ημέρας επίκειται και η απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα.

 

Την προσεχή  Δευτέρα (25/7) στις 6 το απόγευμα ξεκινάει  ο Παναμβρακικός Μπούκας την προετοιμασία του, νωρίτερα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Α΄Κατηγορίας στην οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά. Η ομάδα του Γιάννη Μακρή θα  αξιοποιήσει τα ΟΛΠΙΑ, από τις 4 - 8 Αυγούστου, αφού   θα δώσει φιλικά παιγνίδια  τα οποία  οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να ενταχθούν με τον ενδεδειγμένο τρόπο  στο γενικότερο πλαίσιο της προετοιμασίας. Η συνάντηση των παικτών και της προπονητικής ομάδας του Παναμβρακικού θα γίνει  στο γήπεδο της Μπούκας.