Η 5η Αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΝΑ επιφύλασσε την διακοπή της συνεργασίας με τις ομάδες τους για δύο προπονητές, ο ένας δε είχε παραιτηθεί από την προηγούμενη Πέμπτη.

 

 

Παρελθόν από την ομάδα  του Αμβρακικού Λουτρού  ο Ηρακλής Στασινός (φωτο 2 κάτω) παρότι τίποτε δεν «μύριζε» τέτοια εξέλιξη πριν το 1-1 με την Φλόγα, αποτέλεσμα που μόνο αρνητικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πάντως η Διοίκηση βρήκε άμεσα  αντικαταστάτη, αφού  ο Λάκης Παπαχρήστος (φωτο 1 κάτω) τον διαδέχθηκε.

Παρελθόν από την Αναγέννηση  Θέρμου  ο Πάνος Τούρκας (φωτο πάνω), ο οποίος παραιτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και στο παιχνίδι της Αναγέννησης με το Αγγελόκαστρο δεν ήταν  στον πάγκο. Προφανής αίτια αυτής της απόφασης το γεγονός του ελλιπούς ρόστερ, που έγινε ακόμα πιο «φτωχό» τις τελευταίες εβδομάδες.

Μάλιστα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Αναγέννησης  υπέβαλλε και ο Κώστας Μαραγιάννης, ο άνθρωπος  που ήταν πρόεδρος από την ίδρυση της ομάδας και την  οδήγησε από την  Γ΄ στην Α΄  ΕΠΣΝΑ.  Νέος πρόεδρος ανέλαβε  ο Βασίλης Σύρρος.