Η  προετοιμασία του Αμβρακικού  Λουτρού ξεκίνησε χθες και πέρα από τους παίκτες που ήδη ανήκουν στην ομάδα πήρε μέρος ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, με τον οποίο υπάρχει διαπραγμάτευση να υπογράψει. Πρίκειται για 28χρονο παίκτη που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος αλλά και  σε όλες τις θέσεις της άμυνας κι έχει ήδη διαγράψει αξιόλογη πορεία σε Εθνικές Κατηγορίες. Ο λόγος για τον Αιτωλοακαρνάνα Χρήστο Κωστακιώτη, που αν τα «βρει» με τους ανθρώπους του Αμβρακικού την προσεχή σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του στην Α΄ΕΠΣΝΑ.

Την περασμένη Αγωνιστική περίοδο ήταν παίκτης  του Α.Ο. Τσιλιβή στην Ζάκυνθο, έχοντας παίξει τα προηγούμενα χρόνια στην Α.Ε. Αγίου Δημητρίου,  στον Ακαρνανικό Φυτειών   (Δ΄ Εθνική),  στον Τηλυκράτη, στον Φωκικό, στην Χαλκίδα, στον Όλυμπο Κέρκυρας, στον Οδυσσέα Νυδρίου, στον  Κεραυνό Θεσπρωτικού και στον Πανλευκάδιο.

 

Τα φιλικά που θα δώσει κατά της διάρκεια της προετοιμασίας ανακοίνωσε ο Αμβρακικός Λουτρού: 6/8 εκτός έδρας  με την  Κ20 Παναιτωλικού, 10/8 εντός έδρας  με Φιλιππιάδα, 13/8 εντός έδρας  με Σκουφά Κομποτίου, 17/8 εκτός έδρας  με ΠΑΣ Πρέβεζα, 24/8 εντός έδρας  με Αμφίλοχο. Στο μεταξύ ο  Κώστας Τσιλίκης  να παραμένει στο ρόστερ του Αμβρακικού Λουτρού για 6η συνεχόμενη σεζόν, αν και είχε γραφεί πως θα αποχωρήσει.