Με ανάρτηση στο Facebook ο Κωνσταντίνος Τσιαμάκης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον Α.Ο. Αγρινίου ως διοικητικός παράγοντας.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι φέτος ήταν η τελευταία μου χρόνια ενασχόλησης με τον Α.Ο.Α.!

 

Τα τελευταία χρόνια νομίζω καταφέραμε με τον Periklis Germanos και με την συνεισφορά πολλών ανθρώπων να φτάσουμε την ομάδα παρά πολύ ψηλά.

 

Για μένα η Α2 ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

 

Πολλοί άνθρωποι βοήθησαν την ομάδα, αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κυρίως στον Iannis Diamantakos, τον Γρηγόρη τον Σερέτη, τον ΣΑΠΛΑΟΥΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, στον Θεοδωρος Καββαδιας και στον συνοδοιπόρο μου όλα αυτά τα χρόνια τον Πέρι.

 

Η οικογένειά μου και κυρίως ο αδερφός μου ήταν το στήριγμα μου όλα αυτά τα όμορφα χρόνια με πολλές χαρές και πολλές λύπες.

 

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και σε αυτούς που βοήθησαν την ομάδα με ανταποδοτικότητα και εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς είτε γιατί είχαν ανάγκη προσωπικής προβολής, είτε γιατί θέλανε με τα χρήματα που προσέφεραν να δείξουν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι.

 

Δεν τους κρατώ κακιά αν και αυτοί κανένα κακό στην ομάδα.

 

Ακούω και διαβάζω τον τελευταίο καιρό ότι η ομάδα πωλείται.

 

Νομίζω όλα αυτά δεν έχουν βάση και πως η ομάδα έχει Δ.Σ. και μέλη που θα πάρουν απόφαση για αυτό αν ισχύει (αλλά δεν ισχύει).

 

Φέτος μετά από 9 χρόνια νομίζω ότι δικαιούμαι να ηρεμήσω και ασχοληθώ κυρίως με τον εαυτό μου και την δουλειά μου.

 

Παραμένω πιστός στον Α.Ο.Α. και θέλω να είμαι βασικός χορηγός, ώστε να διοργανωθεί πάλι φέτος το τουρνουά για την Μαργαριτούλα μας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!!!

 

Υ.Γ.: Θα ήταν αχάριστο εκ μέρος μου να μην ευχαριστήσω και τον Δήμαρχο της πόλης μας τον Γιώργο Παπαναστασίου ο οποίος στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μας και μας στάθηκε με κάθε τρόπο. Σε αντίθεση με την προηγούμενη περιφερειακή αρχή η οποία δεν βοήθησε πουθενά το αγρινιώτικο μπάσκετ !!!!