Το 2ο τουρνουά "Μαργαριτα Σαπλαούρα" διοργανώνει ο ΑΟ Αγρινίου το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Μαργαρίτας Σαπλαούρα που έφυγε από τη ζωή το Μάιο του 2018 μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο. Είναι από εκείνες τις πρωτοβουλίες μέσω των οποίων ο αθλητισμός αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει σε πολλά επίπεδα της ανθρώπινης υπόστασης.

 

 

Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης, η Δόξα Λευκάδας, ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου και ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου.

Η τελετή έναρξης του τουρνουά και η παρουσίαση των ομάδων θα γίνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα και μισή ώρα αργότερα θα γίνει το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στο Χαρίλαο Τρικούπη και τη Δόξα Λευκάδας. Στις 20:30 ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου θα αντιμετωπίσει το Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί θα αναμετρηθούν ο Χαρίλαος Τρικούπης με το Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου και στις 7 το απόγευμα ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Λευκάδας. Η τελετή λήξης και οι απονομές θα γίνουν στις 9 το βράδυ της Κυριακής.

 

Το SportAit.gr εύχεται και το φετινό τουρνουά να στεφθεί από επιτυχία, όπως το περσινό κι ακόμη μεγαλύτερη...