Το πρωτάθλημα της Α2 είναι σαφώς πιο δύσκολο από αυτό της Β΄ Εθνικής και στις πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιάννης Διαμαντάκος δεν έκρυψε πως χρειάζονται προσθήκες στο ρόστερ. Χθες ανακοινώθηκε από τον ΑΟ Αγρινίου η απόκτηση δύο ακόμη καλαθοσφαιριστών, νεαρών σε ηλικία, οι οποίοι προφανώς θεωρούνται εξελίξιμοι και ικανοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τις Κατηγορίας, μέσω της σκληρής δουλειάς – σήμα... κατατεθέν του Διαμαντάκου.

 

Οι ανακοινώσεις του ΑΟΑ για τους δύο νεοαποκτηθέντες καλαθοσφαιριστές.

 

Κώστας Μινασιάν

Το Διοικητικό Συμβούλιο του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Μινασιάν.
Ο 20χρονος παίκτης αγωνίζεται μέσα στη ρακέτα και στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Παναιτωλικού και της Γ.Ε. Αγρινίου. 
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Δημήτρης Πατσαντζόπουλος

Η διοίκηση του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το Δημήτρη Πατσαντζόπουλο.

Ο Πατσαντζόπουλος είναι 19 χρονών, έχει ύψος 1.96 μ. και αγωνίζεται σα small forward. Ξεκίνησε την καριέρα του στο ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Προμηθέα Πατρών. Την αγωνιστική περίοδο 2016 - 17 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας και στη συνέχεια επέστρεψε στον Προμηθέα Πατρών.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.