Συνεχίζεται με ποικίλους τρόπους η άμεση επαφή της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Αγρινίου, με την κοινωνία της περιοχής. Έναν τρόπο αποτελεί η επίσκεψη σε σχολεία, με διπλό στόχο: αφενός να νιώσουν οι μαθητές τον σύλλογο κοντά τους, αφετέρου ο να τους τονίσει σύλλογος τα αθλητικά ιδεώδη, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν και εφόδιο ζωής.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης (6/3/2019) αντιπροσωπεία του ΑΟΑ αποτελούμενη από το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Γεωργαντά, το βοηθό προπονητή Γιώργο Λιόκαυτο, τον καλαθοσφαιριστή και προπονητή Ακαδημιών Δημήτρη Μήτσου και τον καλαθοσφαιριστή Αντώνη Μιχάλογλου επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου.

Οι άνθρωποι της ομάδας μίλησαν στους μαθητές, υπέγραψαν αυτόγραφα και έδωσαν εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου στις 5 το απόγευμα με το Μακεδονικό στο Κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου. Δύο μαθητές του σχολείου που απάντησαν σε ερωτήσεις του Δημήτρη Μήτσου και του Αντώνη Μιχάλογλου κέρδισαν δύο μπλούζες των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Η Διοίκηση του ΑΟ Αγρινίου ευχαριστεί το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Παντελή Καντάνη και τους δασκάλους για την υποδοχή της αντιπροσωπείας του.