Ο Κωνσταντίνος Τασόπουλος επιλέχθηκε αυτή τη φορά για την "Συνέντευξη της εβδομάδας", την οποία έχει καθιερώσει ο ΑΟ Αγρινίου, και ο 27χρονος power forward είπε για την συνέχεια ότι στην ομάδα του βλέπουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό...

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, βάσει των ερωτήσεων που δέχθηκε:

 

Ντίνο πετύχατε μια σημαντική νίκη με μεγάλη διαφορά απέναντι στο Στρατώνι. Τι θεωρείς ότι έφερε αυτό το αποτέλεσμα;

Για μας δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη την περασμένη Κυριακή. Μπορεί και το Στρατώνι να ήθελε το ίδιο για τελείως διαφορετικούς λόγους, αλλά εμείς ήμασταν καλύτεροι και γι' αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι.

 

Θεωρείς ότι αυτή η νίκη σας δίνει ακόμα καλύτερη ψυχολογία μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαν έρθει;

Και οι ήττες είναι μέσα στον αθλητισμό. Δε θεωρώ όμως ότι οι προηγούμενες ήττες μας είχαν επηρεάσει ιδιαίτερα. Σίγουρα όμως μια νίκη ανεβάζει πάντα την ψυχολογία και μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας.

 

Ποια είναι τα δυνατά στοιχεία που έχει ο προσεχής σας αντίπαλος ο Φαίακας;

Θεωρώ ότι είναι μια καλή ομάδα και την αδικεί η θέση που βρίσκεται. Ξέρουμε ότι είναι καλοί στο περιφερειακό σουτ και το σημείο αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

 

Τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στη νίκη σε αυτό το παιχνίδι;

Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, πάθος και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο αγώνα και μόνο σε αυτόν, για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και έτσι να φτάσουμε στη νίκη.

 

Είστε μέσα στην πρώτη δυάδα, το στόχο που έχετε θέσει. Θεωρείς ότι μέσα σε αυτό το δίμηνο θα κριθούν τα πάντα και τι πρέπει να κάνετε αυτό το διάστημα;

Απ' την αρχή του πρωταθλήματος και σε όλη τη διάρκειά του μέχρι τώρα είμαστε μέσα στο στόχο μας. Πρέπει όμως για να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο, να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι σα να είναι τελικός.