Έναν από του αγώνες της χρονιάς, ως προς την κομβική του σημασία, δίνει την Κυριακή ο Α.Ο. Αγρινίου υποδεχόμενος την ομάδα της Ελευθερούπολης. Μια απλή ματιά στον βαθμολογικό πίνακα το φανερώνει.

 

Η ομάδα του Νομού Καβάλας είναι η πλησιέστερη του ΑΟΑ στην δεύτερη θέση, καθώς υπολείπεται τέσσερις βαθμούς, μα έχει κι έναν αγώνα λιγότερο. Σε νίκη της ομάδας του Αγρινίου η διαφορά θα πάει στους πέντε βαθμούς και εάν ακόμα η Ελευθερούπολη νικήσει στον εξ αναβολής αγώνα της (με τους Μαχητές εκτός έδρας) πάλι θα βρίσκεται τρεις νίκες πίσω από τον ΑΟ. Όμως σε περίπτωση ήττας του ΑΟΑ, την Κυριακή, η Ελευθερούπολη θα πλησιάσει επικίνδυνα κι επιπλέον θα υπολογίζει τον αγώνα στην έδρα της στον δεύτερο γύρο. Παράλληλα υπάρχουν κι άλλες ομάδες οι οποίες καιροφυλακτούν για απώλειες του ΑΟΑ, ο οποίος την μεθεπόμενη (15η) Αγωνιστική θα αγωνισθεί στην έδρα του πρωτοπόρου Ανατόλια.

Αυτά τα δεδομένα καθιστούν τον αγώνα της Κυριακής κομβικό και ως γνωστόν μεγάλη δύναμη της ομάδας του Αγρινίου αποτελεί η έδρα, παράμετρος που οφείλεται αποκλειστικά στην στήριξη του φίλαθλου κοινού της πόλης και ευρύτερα της περιοχής του Αγρινίου. Αυτό αναμένουν να συμβεί στον αγώνα με την Ελευθερούπολη οι παίκτες, ο προπονητής και οι διοικούντες του συλλόγου, γεγονός που φανερώνουν σε σχετική ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Αγρινίου αναφέρει επακριβώς:

Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με την 3η της βαθμολογίας ομάδα της Ελευθερούπολης.

Σε αυτή την προσπάθεια η ομάδα μας χρειάζεται τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου, για να φτάσει σε μια νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στους παίκτες μας και να τους δώσουν την ώθηση που θέλουν για να έρθει η νίκη.

Γίνετε ο 6ος παίκτης της ομάδας μας...

Να είστε όλοι εκεί....

 

Η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ξεχωρίζει

Μάλιστα η Διοίκηση του Α.Ο. Αγρινίου, ως ομάδας που έχει άμεση επαφή με τη τοπική κοινωνία, προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 20:30 στο ξενοδοχείο IMPERIAL. Λίγο μετά την αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη...

Η φετινή κοπή της πίτας έχει ξεχωριστή σημασία για τον σύλλογο , καθώς θα γίνει και για τα δύο τμήματα του Συλλόγου μας, το τμήμα μπάσκετ και το ποδοσφαιρικό, που επανιδρύθηκε το καλοκαίρι. Στην εκδήλωση θα δώσει το παρόν το συμβούλιο του Συλλόγου, το τεχνικό τιμ των ομάδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου και οι αθλητές των τμημάτων μπάσκετ και ποδοσφαίρου.