Την συμφωνία για παραμονή στην ομάδα του ΑΟ Αγρινίου τριών καλαθοσφαιριστών, ανακοίνωσε ο σύλλογος, και παράλληλα την επάνοδο του Χρήστου Σταμούλη. Οι τρεις που συνεχίζουν είναι ο Δημήτρης Μήτσου, ο Νάσος Γκρέκας και ο Κωνσταντίνος Τασόπουλος.

 

Στις επίσημες ανακοινώσεις ο ΑΟΑ αναφέρει:

 

Με τα χρώματά μας και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται ο Δημήτρης Μήτσου (φωτο κάτω αριστερά), ο Νάσος Γκρέκας (φωτο κάτω στο κέντρο) και ο Χρήστος Σταμούλης (φωτο κάτω δεξιά).

Ο αρχηγός μας Δημήτρης Μήτσου συμφώνησε με τη Διοίκηση και θα αγωνίζεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας. Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί με τα χρώματά μας δύο σεζόν στη Γ΄ Εθνική και τρεις στη Β΄ Εθνική.

Για 3η χρονιά θα αγωνίζεται στην ομάδα μας ο Νάσος Γκρέκας. Ο νεαρός guard αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Α.Ο.Α. την αγωνιστική περίοδο 2016 - 17 και συμφώνησε να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Ο Χρήστος Σταμούλης αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 2016 - 17 και την περσινή χρονιά δόθηκε δανεικός στη Νικόπολη Πρέβεζας, από όπου επιστρέφει για να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματά μας.

Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

 

 

 

Παίκτης της ομάδας μας και τη νέα χρονιά θα είναι ο Κωνσταντίνος Τασόπουλος (φωτο πάνω).

Ο 26χρονος power forward συμφώνησε με τη Διοίκηση της ομάδας μας και θα αγωνίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά με τα χρώματά μας στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.