Σε δηλώσεις που έκανε ο Νάσος Γκρέκας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του ΑΟ Αγρινίου με τον Α.Π.Σ. Ασπίς Ξάνθης, τον χαρακτήρισε δύσκολο, μα παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει όλες τις αναμετρήσεις έως το τέλος του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά:

 

Νάσο ποια θεωρείς ότι είναι τα δυνατά στοιχεία τα οποία πρέπει να περιορίσετε στην Ασπίδα Ξάνθης για να πάρετε τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής;

Όλοι οι παίκτες της Ξάνθης σουτάρουν από τη γραμμή των 6,75. Πρέπει να παίξουμε σκληρά στην άμυνα, ώστε να μη δώσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει τον αγώνα.

 

Πιστεύεις ότι η πίεση που θα έχει ο αντίπαλος για το αποτέλεσμα θα παίξει ρόλο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

Φυσικά. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να κρίνει και την παραμονή στην κατηγορία για την Ξάνθη. Γι' αυτό και το παιχνίδι της Κυριακής είναι δύσκολο.

 

Θεωρείς ότι μπορείτε να διευρύνετε το σερί σας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στις 7 νίκες, καθώς έχετε 3 συνεχόμενες και να φτάσετε αρκετά πιο ψηλά στη βαθμολογία;

Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στις 7 σερί νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.